Suomi
Gamereactor
lifestyle

Honda esittelee toisen täyssähköautonsa

Tämä kompakti maastoauto lupaa 256 mailin kantaman.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Honda on virallisesti paljastanut seuraavan täyssähköautonsa, joka on e:Ny1. Kuten lehdistötiedotteessa todettiin, auton on määrä täyttää EV B-segmentin SUV-tilan vaatimukset, samalla kun siinä on uusi muotoilutyyli, jota käytetään merkin tulevissa sähköautoissa.

Autossa sanotaan olevan myös 68.8 kWh: n akku, jonka tavoitteena on tuottaa 256 mailia tehoa ennen lataamista, samalla kun se pystyy tuottamaan 310 Nm vääntömomenttia. Autossa on jopa uusi alusta, joka on rakennettu erityisesti sähköautoille, jonka tarkoituksena on varmistaa parempi vääntöjäykkyys. Tämän lisäksi autossa on 15,1 tuuman kosketusnäytön kojelauta, joka voi käyttää useita infotainment-vaihtoehtoja.

"e:Ny1 on looginen seuraava askel sähköistämismatkallamme Euroopassa", sanoo Tom Gardner, Honda Motor Europe Ltd:n vanhempi varatoimitusjohtaja. "Kehitysfilosofiassamme yhdistyvät älykäs, asiakaskeskeinen teknologia, kaunis muotoilu ja hauska ajodynamiikka. Tämä uusin katumaasturi on esimerkki Hondan sitoutumisesta sähköistämiseen ja viimeisin askel Hondan sähköistämismatkalla."

Ei ole mainintaa siitä, milloin e:Ny1 tekee debyyttinsä tai missä hintapisteissä se myydään.

Tämä on mainos:
Honda esittelee toisen täyssähköautonsa
Honda


Ladataan seuraavaa sisältöä