Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Wars Battlefront II

Huhu: Ahsoka ja Padme tulossa Star Wars Battlefront II:een

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Siitä ei ole kauaa, kun General Grievous lisättiin Star Wars Battlefront II:een. Kuten tavallista, teknisesti taitavat fanit penkoivat läpi lähdekoodia löytääkseen hänet (Reddit), ja kiitos tämän, voimme olla melko varmoja että sekä Ahsoka että Padme tullaan lisäämään peliin.

On selvinnyt, että General Grievouksella on dialogia kumpaankin hahmoon liittyen (44 repliikkiä Ashokan kanssa ja 42 Padmen) ja että on äänitiedostoja joissa hän jopa lausuu heidän nimensä. Olisi hyvin outoa nauhoittaa repliikkejä, mikäli hahmoja ei ole aikomus lisätä peliin.

Seuraava pelissä julkaistava sankari on Obi-Wan Kenobi. Kuten EA on myöntänyt, ensi vuonna ei tulla julkaisemaan uutta Battlefront-peliä, joten vaikuttaa siltä, että he tulevat lisäämään Battlefront II:een sankareita ja toivottavasti uusia karttoja viellä jonkin aikaa.

Star Wars Battlefront II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
GR Livessä Star Warsia, totta kai!

GR Livessä Star Warsia, totta kai!

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Tänään on Star Wars -päivä, joten GR Livessä se huomioidaan pelaamalla kahden tunnin ajan peliä Star Wars Battlefront II. Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan klo...Ladataan seuraavaa sisältöä