Suomi
Gamereactor
uutiset
MAG

Huhuja Playstation 3:n MAGista

Nimi saattaa vaihtua Socomiksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pelisivusto Kotaku on jututtanut nimettömänä pysyttelevää lähdettä, joka osallistui noin kuukautta ennen E3-messuja Sonyn järjestämään focus group -tutkimukseen. Tällaisen tutkimuksen tarkoitus on tunnustella kohderyhmän mielipiteitä tulevasta tuotteesta haastattelun keinoin. MAGin tapauksessa koeryhmältä oli mm. kyselty mielipiteitä erilaisista nimivaihtoehdoista, joita olivat ainakin MAG: Shadow War, MAG: Zero, MAG: Global Assault ja MAG: Final Hour. Pelin havainnollistamiseksi oli käytetty myös runsaasti kuvamateriaalia MAGin tekijöiden aiemmasta Socom 3: US Navy SEALs -pelistä, ja tilaisuuteen osallistunut henkilö oli saanut käsityksen MAGin olevan vain työnimi uudelle SOCOM-pelille.
Samojen tietojen mukaan pelin taistelevat osapuolet ovat eurooppalaiset, jokin Lähi-idän ryhmittymä ja amerikkalaiset. Kokeneille pelaajille avautuvan komentotilan kerrottiin muistuttavan jonkin verran reaaliaikaisen strategiapelin näkymää.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
MAGScore

MAG

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Massiivisia tulitaisteluita lupaava MAG paljastuu tiukkaa tiimityötä suosivaksi peliksi, joka palkitsee valitun sotilasluokan roolin pelaamisesta päättömän ammuskelun sijaan.Ladataan seuraavaa sisältöä