Suomi
Gamereactor
uutiset
Sonic Colours

Huhun mukaan astetta erikoisempi Sonic-peli on saamassa uusiokäsittelyn

Kaksi eri lähdettä vihjaa samaan suuntaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Oi niitä aikoja... se oli marraskuu 2010, kun Nintendo Wiille ja Nintendo DS:lle julkaistiin astetta erikoisempi Sonicin seikkailu Sonic Colours. Sininen siili oli taas pelastamassa maailmaa, ja Gamereactorin silloisen arvion pääsee lukemaan täällä. Nyt peräti kaksi eri lähdettä huhuilee, että peli olisi saamassa uusiokäsittelyn ainakin Nintendo Switchille.

Saksalainen IKSample on ilmeisesti työstämässä peliin saksalaisia ääniä ja kirjoitusasua. Lisäksi twitteröijä @OnTheDownLoTho on huomioinut, että firmalla on vuoden 2020 näyttöjen listallaan peli Sonic Colours Remastered. Toisena lähteenä ranskalainen jälleenmyyjä Sogamely on listannut hyvin paljastavan pelin "SONIC COLORS ULTIMATE - LIMITED EDITION SWITCH" hintaan 34,99 dollaria Playstation 4:lle ja Xbox Onelle.

Huhuiluun tulee tietenkin suhtautua terveellä epäluulolla, mutta Sonic Coloursin remasterointi kuulostaa ainakin ajatuksena uskottavalta. Monet jäivät pelistä aikanaan paitsi, sillä sitä ei julkaistu muille kuin Nintendon alustoille.

Sonic Colours

Kiitokset, Nintendo Life

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Sonic ColoursScore

Sonic Colours

ARVIO. Kirjoittaja Thomas Blichfeldt

Moni on jo hylännyt toivon Segan luottomaskotin loistavasta paluusta, mutta Wiin Sonic Colours on yllättäen askel oikeaan suuntaan.Ladataan seuraavaa sisältöä