Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Modern Warfare III

Huhun mukaan Call of Duty: Modern Warfare III epäonnistui kiireen ja liian monen kokin vuoksi

Sledgehammer Games on julkaissut huhulle vastineen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Call of Duty: Modern Warfare III on tarjoillut jo viikon ajan sitä tarinallista kampanjaa pelattavaksi, ja tänään perjantaina myös moninpelipalvelimet ovat avautuneet. Tarinatila ei ole saanut mairittelevia arvioita oikein missään, ja siihen näyttää olevan syynsä.

Bloombergin Jason Schreierin mukaan monet pelinkehittäjät olivat pitkään siinä uskossa, että tämän vuoden Call of Duty olisi laajennus peliin Call of Duty: Modern Warfare II. Syynä tähän olisi ollut, että kehitysaikaa oli vain puolet verrattuna muihin Call of Duty -peleihin. Lisäksi Sledgehammer Gamesin johtavia kehittäjiä olisi alun perin käsketty tekemään Meksikoon sijoittuva niin sanottu spinoff-peli pienemmällä mittakaavalla. Tämä olisi ollut valmiiksi saatettavissa aiempaa lyhyemmässä ajassa. Tämä suunnitelma peruuntui vuoden 2022 kesällä, kun Activision päätti tehdä kokonaan uuden jatko-osan Call of Duty: Modern Warfare III.

Jason Schreierille puhuneet pelinkehittäjät valittelivat, että heidän piti hankkia Infinity Wardin hyväksyntä kaikkiin haluamiinsa muutoksiin. Moinen tietenkin hidasti kehitystä merkittävästi.

Sledgehammer Gamesin studiopomo Aaron Halon on kokonaan toista mieltä. Peli on hyvä, ja sillä siisti. Lausunto kieltää ainoastaan sen, että Call of Duty: Modern Warfare III olisi ollut alun perin laajennus edelliseen peliin Call of Duty: Modern Warfare II.

Call of Duty: Modern Warfare III

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä