Suomi
Gamereactor
uutiset
Marvel's Guardians of the Galaxy

Huhun mukaan Guardians of the Galaxyn saaminen Xbox Game Passiin maksoi 5-10 miljoonaa dollaria

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Xbox Game Passissa on yli 500 peliä. Microsoft on kertonut, ettei heillä ole yhtä selkeää tapaa, jolla pelit hankitaan palveluun, vaan että asiat hoidetaan pelikohtaisesti. Tästä käytännöstä on nyt saatu viitteitä, mikäli huhua on uskominen.

Analyytikko David Gibson on Twitterissä sanonut, että lokakuussa 2021 julkaistun Marvel's Guardians of the Galaxyn saaminen Xbox Game Passiin maksoi Microsoftille 5-10 miljoonaa dollaria. On lisäksi muistettava, että peliä myytiin täydellä hinnalla neljä kuukautta ennen Game Pass -jakson alkamista, ja Square Enix on ilmoittanut olevansa tyytymätön myynteihin.

Toisaalta Microsoft paljasti, että Xbox Game Passin tilaajat pelaavat 40% enemmän pelejä kuin muut, 30% useampia lajityyppejä ja käyttävät peleihin 50% enemmän rahaa. Toisin sanoen pätäkkää tulee kehittäjille muillakin tavoilla Game Passissa kuin vain perinteisen pelimyynnin keinoin.

Marvel's Guardians of the Galaxyn Gamereactorin arvion voi lukea täältä.

Marvel's Guardians of the Galaxy

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Marvel's Guardians of the GalaxyScore

Marvel's Guardians of the Galaxy

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Marvel's Guardians of the Galaxyssa on kaikkea sitä, mitä Marvel Avengers -pelin ja Guardians of the Galaxy 2 -elokuvan olisi pitänyt ollaLadataan seuraavaa sisältöä