Suomi
Gamereactor
uutiset
Red Dead Redemption

Huhun mukaan Red Dead Redemption olisi tulossa PC:lle

Playstation 4 ja Nintendo Switch saivat jo omansa viime vuonna.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rockstarin mahtava länkkäripeli Red Dead Redemption julkaistiin vuonna 2010, ja ehkä nyt viimeinkin on aika saattaa teos PC:lle. Tai näin ainakin vaikuttaa Rockstarin sivun tiedostojen perusteella.

Tietovuotelija Tez2 on laskenut maailmalle kuvan, jossa näyttää varmistuvan Red Dead Redemption PC:lle silkkana sellaisenaan. Peli saatiin viime vuonna Playstation 4:lle ja Nintendo Switchille, joten merkit ilmassa ovat hyvät. Mutta jäämme odottamaan.

"Journey across the sprawling expanse of the American West and Mexico in Red Dead Redemption, and its zombie-horror companion, Undead Nightmare now playable on PC."

Red Dead Redemption

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
Red Dead Redemption: Undead NightmareScore

Red Dead Redemption: Undead Nightmare

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Rockstarin ensimmäinen kunnollinen laajennus länkkärieepokseen vie syvällisen ja vakavamielisen pelin vähemmän ryppyotsaiseen vaihtoehtotodellisuuteen. Kalmot kipuavat haudoistaan, elävät pelkäävät aivolihansa puolesta ja luodeista tulee kultaakin kalliimpaa valuuttaa. Lyödään sekaan runsaasti mustaa huumoria, hirveät määrät tekemistä ja kuuden tunnin kampanja, niin päästään kohtuullisen tuhtiin p...Ladataan seuraavaa sisältöä