Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Skate

Huhun mukaan Skate 4 on kehityksessään pidemmällä kuin on luultu

Sitä oikeaa pelattavuuttakin ehkä tulossa näytille pian.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kesällä 2020 EA paljasti työn alla olevan uuden pelin Skate 4, jota tekemään oli muodostettu kokonaan uusi studio Full Circle. Tuolloin kehitys oli vasta polkaistu käyntiin.

Exputer tietää nyt sanoa huhuilija Tom Hendersonin kertoneen, että työ on pidemmällä kuin on luultukaan. Sitä oikeaa pelattavuutta on lupa odottaa nähtäväksi pian.

"Sources have said that the game is well into its QA phase, which is news that can now be revealed via Origin's API. Under the name "Project Dingo" the title has now started active internal playtesting via Origin."

HQ
Skate

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Skate 4 tulossa myös PC:lle

Skate 4 tulossa myös PC:lle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Skate 4 on tulossa konsoleille, eikä sarjaa ole koskaan julkaistu PC:lle. Tämä asiantila muuttuu tulevaisuudessa. Twitterissä on paljastunut, että Skate 4 on tulossa...Ladataan seuraavaa sisältöä