Suomi
Gamereactor
uutiset
Monster Hunter: World

Huhun mukaan Sony maksoi sievoisen summan käteistä saadakseen Monster Hunter Worldin PC-version julkaisua lykätyksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Capcomin tammikuussa 2018 julkaistu Monster Hunter World kasvoi ajan myötä erittäin suureksi hitiksi ennen kaikkea Japanissa. Peli ponkaisi koko sarjan uusiin korkeuksiin, ja Capcom onkin vahvasti sarjaan panostanut viime vuosien ajan.

Viime vuonna Capcom joutui kyberhyökkäyksen kohteeksi, ja samalla vuoti maailmalle runsaasti yhtiön sisäisiä tietoja. Sittemmin verkossa on tongittu tietoja, ja erinäisiä huhuja on alkanut porista siellä ja täällä.

Nyt sitten twitteröijä AsteriskAmpersand tietää huhuilla, että Sony olisi maksanut Capcomille sievoisen summan käteistä, jotta Monster Hunter Worldin PC-versiota lykättiin. Lisäksi diiliin kuului sopimus ristiin pelaamisen ja ristiin tallentamisen estämisestä. Ja sama käytäntö toistui vuotta myöhemmin Iceborne-laajennuksen osalta.

Yksinoikeussopimusten tekeminen ei tietenkään ole mitään uutta pelialalla, mutta toisaalta tietoon tulee suhtautua terveellä epäluulolla.

Monster Hunter: World
Monster Hunter: World

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Capcomin myynneistä 80% on digitaalista

Capcomin myynneistä 80% on digitaalista

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Microsoft on julkaissut levyasemattoman version Xbox Onesta, ja huhujen mukaan sama on tapahtumassa myös tulevassa konsolissa Xbox Series X. Sony on jo tehnyt selväksi,...Ladataan seuraavaa sisältöä