Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Starcraft

Huhun mukaan Starcraft Remake julkaistaan toukokuussa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Alkuperäisen Starcraftin remasteroinnista on liikkunut huhuja verkossa iäisyyden ajan, mutta nyt porinalle näyttäisi olevan katettakin.

Etelä-Korean uutislehden Sports Seoulin mukaan he ovat puhuneet monen "sisäpiiriläisen" kanssa, ja näiden lähteiden mukaan Blizzard suunnittelee julkaisevansa päivitetyn version alkuperäisestä nimellä Starcraft: Remastered. Uusintajulkaisussa olisi päivitetty grafiikka ja Battle.net-palvelut.

Blizzard tekisi ilmeisesti virallisen julkistuksen Etelä-Koreassa ensi viikon aikana. Julkaisun olisi määrä tapahtua touko- tai kesäkuussa.

Starcraft

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Starcraft: Remastered on julkaistu

Starcraft: Remastered on julkaistu

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Maaliskuussa kerrottiin Starcraft: Remasteredin olevan tulossa elokuussa, ja nyt se sitten on tapahtunut. Kyseessä on remasteroitu versio alkuperäisestä...Ladataan seuraavaa sisältöä