Suomi
Gamereactor
laitearviot

HyperX Alloy Rise Keyboard saa käyttäjänsä tyytyväiseksi

Päivitin uuteen lippulaivamalliin, ja olen tyytyväinen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Näppäimistön valinta on nykyisin monimutkaista, sillä valikoimaa on niin paljon. Samalla valinta on hyvin henkilökohtainen, joten pohjana voi käyttää omia testejä ja kokemuksia.

HQ

Vaihto mekaaniseen näppäimistöön ei ollut helppo, sillä liian pitkä näpäytysetäisyys johti kaksoispainalluksiin ja muihin virheisiin. Näin ollen palasin aina takaisin vanhaan ja halpaan HP-näppäimistöön.

Mutta sitten kokeilin HyperX Alloyta. Viimeisen kaksi vuotta olen ollut tyytyväinen Alloy Origins 65:n kanssa niin työssä kuin pelatessa, koska näppäimen etäisyys painalluksen rekisteröimiseksi on oikea. Siksi käyttäjä tottuu ennen pitkää siihen malliin, mitä kulloinkin käyttää. Näppäimistö on ergonominen tukien myös ranteita ja hartioita hyvin, mutta toisaalta kaipasin numeronäppäimistöä.

Muutaman menneen viikon olen käyttänyt HyperX Alloy Rise -näppäimistöä, ja se on ollut hienoa se. Tuntuma on hyvin samanlainen kuin aiemmissakin malleissa. Aluksi huomasin, että välilyönti pitää liian kovaa ääntä. Kuitenkin ajan kanssa kävi ilmi, että kyse oli vain siitä, että näppäimistö on uusi. Kahden päivän kuluessa meteli lakkasi. Sitten luvassa olikin täydellistä suoriutumista ja aivan mahtavaa sujuvuutta.

Näppäinhatut ovat helposti poistettavissa mukana tulleilla pinseteillä. Itse pidän punaisista näppäimistä, jotka lainasin vanhasta Origins 65:stä. On niin ikään mahdollista poistaa koko etulevy nostamalla yhdestä kulmasta. HyperX tarjoilee useita erilaisia värillisiä etulevyjä, ja vaihtaa voi siis hyvin helposti. Sama koskee myös äänenvoimakkuuden potikkaa ja metallista merkkiä.

Tämä on mainos:

Kaikkea on parannettu. Johto on punottu, asentoa voi kallistaa, lisänäppäimiä on, kehikon materiaali on hyvää ja valaistus tietysti myös. Alloy Rise tarjoilee tunnelmavalaistuksen tunnistimen, jollainen on muun muassa älypuhelimessa, Nintendo Switchissä ja sylitietokoneessa. Se kytkeytyy päälle vähäisessä valossa. Ominaisuus on hyvä.

Valittamisen aihetta on vaikea löytää. Ohjelmistotasolla sellaista on, mutta fyysisen laitteen piikkiin ei sitä voi laittaa. Käytettävä on HyperX:n ohjelmistoa, eikä mukana ole automaattista yhdistymistä OMEN Gaming Hubin kanssa. Onneksi tämä on ajan kanssa ratkaistavissa päivityksellä.

Tässä on se pääasiallinen näppäimistöni tulevien vuosien ajaksi. Vankka rakenne, yksilöitävä ja sujuva käyttää. HyperX Alloy Rise on mahtava.

HyperX Alloy RiseHyperX Alloy Rise
Tämä on mainos:
HyperX Alloy RiseHyperX Alloy Rise
HyperX Alloy RiseHyperX Alloy RiseHyperX Alloy Rise
HyperX Alloy RiseHyperX Alloy RiseHyperX Alloy Rise
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä