Suomi
Gamereactor
lifestyle

Hyundai on luonut robotin, joka lataa sähköautosi

Tulevaisuus on todella täällä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Suurin haaste ja haitta auton omistajana olemisessa on epäilemättä se, että joudut nousemaan autostasi käyttääksesi huoltoasemien pumppuja. Onneksi, kun lähestymme yhä lähemmäs täyssähköautoilun tulevaisuutta, Hyundai on ottanut tavoitteekseen juuri tämän ongelman.

Koska autonvalmistaja ja teknologiayritys on nyt julkistanut robotin, joka on suunniteltu erityisesti sähköauton lataamiseen. Lehdistötiedotteessa kerrotaan, että robotti kommunikoi sähköautosi kanssa (Terminator fanit epäilemättä alkavat hermostua), jotta se voi avata latausportin ja laittaa pistokkeen auton yläosaan.

Robotti on yksinkertaisesti nimeltään automaattinen latausrobotti tai lyhyesti ACR, ja se on suunniteltu toimimaan kaikissa ympäristöissä, sääolosuhteissa ja voittamaan tiellään olevat esteet.

Vaikka on syytä sanoa, että tämä on tällä hetkellä enemmän konseptirobotti, koska laite on valmis näytettäväksi vain Seoul Mobility Show:ssa 31. maaliskuuta - 9. huhtikuuta, eikä sitä ole vielä otettu laajalti käyttöön ympäri maailmaa.

Tämä on mainos:
Hyundai on luonut robotin, joka lataa sähköautosi
Hyundai


Ladataan seuraavaa sisältöä