Suomi
Gamereactor
lifestyle

Infiniti julkistaa ensimmäisen sähköautonsa

Vision Qe on kurkistus autonvalmistajan sähköistyneeseen tulevaisuuteen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Infiniti on viimeisin autonvalmistaja, joka on ilmoittanut hyökkäyksestään sähköautojen tilaan. Osana Japan Mobility Show:ää auton luoja on nostanut verhon Vision Qe:lle, jonka on määrä toimia vilkaisuna yhtiön sähköistyneeseen tulevaisuuteen.

Täyssähköisen sedanin sanotaan olevan suunniteltu kolme japanilaista filosofiaa ajatellen. Sho pyrkii varmistamaan, että auto tarjoaa nopeuden ja dynaamisuuden tunteen, Kabuku pyrkii saamaan auton herättämään poikkeuksellisen tunteen, ja Sui on niin, että autoon on upotettu hienoja yksityiskohtia, jotka huokuvat hienostuneisuutta ja puhtautta.

Meille kerrotaan, että autossa on kaksikaarinen säleikkö, joka on valaistu LED-ääriviivoilla, sekä digitaaliset pianoavaimen takavalot, jotka kulkevat auton leveydellä. Se tulee mittatilaustyönä tehdyllä Shadow Blue -maalilla, ja siinä on pyörät, joiden sanotaan saaneen inspiraationsa sähkömoottorin haavakelan sisällä olevasta geometrisesta kuviosta.

Ei ole sanaakaan Vision Qe: n sähkömoottorin yksityiskohdista tai siitä, milloin (tai jos) se debytoi teillä ympäri maailmaa.

Tämä on mainos:
Infiniti julkistaa ensimmäisen sähköautonsa
Infiniti


Ladataan seuraavaa sisältöä