Suomi
Gamereactor
uutiset
Injustice: Gods Among Us

Injustice myös PS4:lle - Xbox One -versiosta ei mainintoja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Injustice: Gods Among Us ilmestyy marraskuun 29. päivä erityisenä Ultimate Editionina, ja samaan aikaan peli tekee ensiesiintymisensä Playstation 4:llä, PS Vitalla ja PC:llä. Xbox One -versiota ei ole mainittu julkaisijan taholta ainakaan toistaiseksi.

Ultimate Edition julkaistaan myös PS3:lle ja Xbox 360:lle, joille peruspeli ilmestyi keväällä. Mielenkiintoisesti alkuperäisen pelin saanut Wii U ei ole näillä näkymin saamassa Ultimate Editionia.

Pakettiin kuuluu peruspelin lisäksi kaikki siihen julkaistu ladattava sisältö. Warnerin mukaan Ultimate Edition sisältää 89 euron arvosta tavaraa. Kotikonsoliversioiden suositushinta on 59,99 euroa, kun taas PC:lle ja PS Vitalle pelin saa 39,99 eurolla.

PS4- ja PS Vita -versiot tukevat laitteiden kosketusohjaimia, ja lisäksi PS4:llä on mahdollista hyödyntää konsolin videonjako-ominaisuuksia.

Injustice: Gods Among Us

Aiheeseen liittyviä tekstejä

4
Injustice: Gods Among UsScore

Injustice: Gods Among Us

ARVIO. Kirjoittaja Raine Laaksonen

Jotkut miehet haluavat vain nähdä maailman palavan. Injustice: Gods Among Usissa supersankarit kääntävät viittansa ja liittyvät pimeälle puolelle.

0
Injustice: Gods Among Us muuntuu elokuvaksi

Injustice: Gods Among Us muuntuu elokuvaksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Netherrealm Studiosin se tunnetuin pelisarja on tietenkin Mortal Kombat, joka sai uuden elokuvan tänä keväänä. Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Warner Brosin...Ladataan seuraavaa sisältöä