Suomi
Gamereactor
uutiset
Invincible

Invincible-sarjan 2. kausi alkaa Amazonilla marraskuussa

Mutta voit katsoa erikoisjakson, joka kertoo Atom Even alkuperästä juuri nyt.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Noin kaksi viikkoa sitten Amazon sanoi, että saamme lisätietoja Invinciblen toisesta tuotantokaudesta San Diego Comic-Conissa. Tämän tiedon myötä oli melko varmaa, että saamme vihdoin sille julkaisupäivän. Kävi ilmi, että se oli vasta alkua.

Alla oleva ensimmäinen kiusoittelutraileri paljastaa, että Invinciblen 2. kausi tulee saataville Prime Videoon 3. marraskuuta... tavallaan. Koska vain neljä ensimmäistä jaksoa julkaistaan Amazonin suoratoistopalveluun sinä päivänä, kun taas viimeiset neljä tulevat "alkuvuodesta 2024".

Teaseri puolestaan on ehdottomasti teaseri, sillä se korostaa enimmäkseen näyttelijöiden tähtisikermää, joka palaa ja liittyy uskomattomaan sarjaan tällä kaudella, antaen meille välähdyksiä odottavista julmista taisteluista.

Mutta meidän ei tarvitse enää odottaa Robert Kirkmanin, Cory Walkerin ja Ryan Ottleyn hämmästyttävän universumin näkemistä, sillä Invinciblen erikoisjakso on nyt saatavilla Prime Video -palvelussa. Se kertoo Gillian Jacobsin Atom Even alkuperätarinan, ja traileri saa sen varmasti näyttämään siltä, ​​että jakso tuo enemmän haluamaamme sisältöä. Meille kerrotaan jopa, että se sisältää yhden Lance Reddickin viimeisistä rooleista, joten he ovat työstäneet tätä jo jonkin aikaa.

HQ
HQ
Invincible
Invincible

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä