Suomi
Gamereactor
laitearviot

InZone Buds hoitaa homman laadukkaasti

InZone onnistuu tärkeissä asioissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Playstation paljasti taannoin, että ensimmäisiä virallisia nappikuulokkeita Pulse Explore joudutaan odottamaan joulukuulle asti. Hintaa pitäisi olla 199 dollaria. Samalla hinnalla saa kuitenkin jo nyt sellaiset nappikuulokkeet, että oksat pois. Sonyn InZone Buds tukevat niin PC- kuin Playstation 5 -pelaamistakin. Mallina on menestynyt WF-1000XM5.

HQ

Kotelo on iso, ja tämä osittain siksi, että kotelossa on tilaa 2,4 GHz langattomalle donglelle. Toisin sanoen kaiken tarpeellisen saa mukaan yhdessä kotelossa. Lisäksi kestoa on täydet 12 tuntia, ja kotelon latauksella kesto nousee 36 tuntiin.

Nappikuulokkeet ovat varsin kookkaat ja painavat, mutta muotoilun ansiosta massa ei niinkään tunnu, ja tilalla on miellyttävyyttä. Bluetoothin avulla kuulokkeet saa yhdistettyä puhelimen kanssa, minkä jälkeen sohvalla voi laittaa lähteeksi Playstation 5:n tai PC:n.

RGB loistaa poissaolollaan, ja Bluetoothin avulla latauksen kesto nousee 24 tuntiin. Huonojakin puolia on. Kotelon sarana on aivan liian löysä, ja lisäksi Sonyn sovellus InZone Hub toimii ainoastaan Windowsissa. Lisäksi USB-C-johto on lyhin, mitä missään koskaan olen nähnyt.

InZone Buds käyttää Sonyn Dynamic Driver X ja 8,4 mm, jolloin tulos on uskomaton. Kaikessa kuuntelussa läsnä on tasapaino, laatu ja asenne. Tietenkään suurikokoisia kuulokkeita ei voi korvata, mutta lähellä ollaan. Spatial Sound vaatii omien korvien valokuvaamista omalla puhelimella, mikä tuntuu naurettavalta. Etäisyyden erotus on varsin hyvä Spatial Audiossa, joten tehoste toimii ainakin jollain tasolla.

Tämä on mainos:

Nappikuulokkeissa on kosketusohjausta, luotettava mikrofoni ja yhdistäminen onnistuu ongelmitta. InZone Buds ovat hieman nirsot USB-C-yhdistämisen suhteen. PS5, PC ja Switch yhdistyvät hyvin, mutta Xbox Series X (ja S) ja Steam Deck eivät. Tosin kyse voi olla myös bugista. iOS- ja Android-sovellusta ei ole, mikä on kummallista.

Kokonaisuutena InZone Buds on onnistunut kokonaisuus.

InZone Buds
InZone Buds
Tämä on mainos:
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä