Suomi
Gamereactor
laitearviot

iPad (10th Gen) on harkitsemisen arvoinen

Halvimmassa iPadissa on ajatusta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Uusin iPad on ollut jo pitkään erikoinen tuote. Aivan kuin Apple ei oikein tietäisi, mitä sen suosituimman ja halvimman tabletin kanssa pitäisi tehdä. Viimeisin päivitys hioo kuitenkin joitakin kummallisuuksia ja on luontainen jatke iPad Airille, iPad Minille ja iPad Pro'lle.

Ruudun ympärillä oleva reunus on hieman aiempaa paksumpi, ja pitkän sivun magneettinen nauha puuttuu, jolla siis pystyi lataamaan Applen Pencilin. Mukana on USB-C, teollinen muotoilu ja tuttu 12 megapikselin laajakuvakamera. iPad Airin heijastuksen estävä pinta ja P3-väripeitto puuttuvat, mutta paneeli on Liquid Retina ja 10,9". Sisällä on A14 Bionic, ja virkistystaajuus on 60 Hz. iPadin käyttäminen on edelleen toimivaa, helppoa ja monipuolista. Kaikki iPad Pro'n toiminnot ovat paikoillaan.

iPadissa on siis USB-C-paikka, mutta laite ei tue toisen sukupolven Apple Pencilia, vaan ainoastaan ensimmäisen sukupolven. On siis ostettava dongle, jota ei tule paketissa mukana, ja hintaa on 79 dollaria. Pitkällä sivulla on eteenpäin osoittava kamera, joten lopultakin Apple on ymmärtänyt, että melkein kaikki käyttävät iPadia vaakatasossa. Näin ollen kuvassa ei näytä siltä kuin puhuisi sivuun. Jostain syystä mukana ei ole Centre Stagea, joka pitää käyttäjän keskiössä kameraa käytettäessä. Ja tämä puute on ärsyttävää.

Tämä on mainos:

Muuten kyseessä on suora vastaisku iPad Airille. Mukana on vanhempi siru, mutta verkon selaamiseen, Netflixin katseluun ja monien vähän virtaa vievien sovelluksien samanaikaista käyttöä varten ei ole tarvetta ostaa selvästi kalliimpaa iPad Airia. Ellei sitten nimenomaisesti halua sitä uusinta Penciliä tai uusinta Magic Keyboardia. iPad 10th Genissä on se oma Folio-näppäimistö. Takana on ulos tuleva jalka, ja näppäimistön voi kiinnittää tai irrottaa. Näppärää suunnittelua, se on sanottava.

Halvin iPad on harkitsemisen arvoinen, jos on etsimässä uutta iPadia, jota aikoo käyttää ainoastaan tablettina tai sohvalla istuessa lisälaitteena.

iPad 10
iPad 10
Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä