Suomi
Gamereactor
uutiset
It Takes Two

It Takes Two on ehkä jopa parhaimmillaan Nintendo Switchillä

Näin uskoo Hazelightin Josef Fares.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Huolimatta sellaisista vuoden 2021 peleistä kuin Deathloop, Far Cry 6, Psychonauts 2 ja Ratchet & Clank: Rift Apart, se monien suosikki oli Hazelightin It Takes Two. Nintendo Switchille tämä yhdessä pelaamista painottava teos saapuu perjantaina. Gamereactor pääsi haastattelemaan Hazelightin Josef Faresia ja Switch-käännöksen tehneen Turn Me Up Gamesin Louis Polakia ja Scott Cromieta. Kaikesta päätellen hauskaa menoa on luvassa Switchilläkin.

Fares ilmoitti olevansa vaikuttunut siitä, millaista jälkeä Turn Me Up Games on tehnyt. Miehen mukaan It Takes Two on yksi parhaista "porttauksista" Nintendo Switchillä. Jossain mielessä Switchillä pelaaminen onkin parasta, koska kaverin kanssa pääsee pelaamaan niin jaetulla ruudulla, verkossa kuin paikallisestikin.

Mukana on myös uusia kielimahdollisuuksia, ja muille alustoille sama tulee ilmaisena päivityksenä. Uusina ääninä ovat jatkossa ranska, saksa, japani ja espanja.

Scott Cromien mukaan on hankala erottaa teknologian perusteella, pelaako It Takes Two -peliä Switchillä vai jollain muulla alustalla. Tai siis eron huomaa käyttäjäystävällisemmässä käyttöliittymässä käsikonsolimuodossa pelattuna.

Nyt täytyy vain toivoa, että hehkutukselle on katetta.

It Takes Two
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
It Takes TwoScore

It Takes Two

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Todella hauska ja omaperäinen yhteistyöpeli kärsii pahasti ristiriitaisesta sisällöstä ja heikosta ohjauksesta

0
It Takes TwoScore

It Takes Two

ARVIO. Kirjoittaja Onni Ratala

Kahdelle pelaajalle räätälöity pulmaloikinta on läpileikkaus yhteistyöpelien historian parhaista hetkistä.Ladataan seuraavaa sisältöä