Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Devil's Third

Itagaki: Devil's Third 3D:nä PS3:lle

Valhalla aikoo liittyä 3D-rintamaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Valhalla Studiosin kehittämä toimintapeliuutuus Devil's Third on alustavasti saamassa 3D-tuen PlayStation 3:lla. Pelin suunnittelija, Xbox-fanina tunnettu Tomonobu Itagaki, haluaa kuitenkin ensin varmistaa PS3:n riittävyyden, ennen kuin ominaisuus lyödään lukkoon.

"PlayStation 3 -versio tukee 3D-kuvaa", Itagaki täräytti VG247:n haastattelussa. "Omistan itse 3D TV:n, joten ei ole mahdotonta, että käyttäisin sitä."

Itagaki kuitenkin kiisti, että kyseessä olisi lopullinen vahvistus: "Totta puhuakseni meidän on ensin määriteltävä PS3:n tehot ja vasta sitten sitten voimme puhua siitä. En voi luvata mitään tässä vaiheessa."

Itagakin edellisestä pelisarjasta Ninja Gaidenista poiketen Devil's Third on räiskintää ja lähitaistelua sisältävä toimintapeli. Sen julkaisee PS3:lle ja Xbox 360:lle THQ.

Pelin julkaisuajaksi on alustavasti asetettu vuosi 2012. Ohessa on pelin julkistustraileri.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Devil's ThirdScore

Devil's Third

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Tunti turpiin ja toinen ammuskellen. Teron arviossa Wii U:n uusi yksinoikeuspeli.

1
Nintendo lopettaa Devil's Thirdin nettipelit

Nintendo lopettaa Devil's Thirdin nettipelit

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Nintendo on ilmoittanut tänään, että Wii U:n yksinoikeuspelin Devil's Thirdin moninpelit ovat pian historiaa. Yhtiö aikoo lopettaa moninpelipalvelimet vuoden lopussa ja...

0
Devil's Third

Devil's Third

ENNAKKO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Tomonobu Itagakin ikuisuusprojektin julkaisu on jo aivan ovella.Ladataan seuraavaa sisältöä