Suomi
Gamereactor
uutiset
Bayonetta

Itagaki mollaa Bayonettaa

Toimintapelitaistelu kuumenee

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ninja Gaiden -sarjan isänä tunnettu Tomonobu Itagaki ei säästellyt sanojaan E3-messuilla. Team Ninjan vauhdikkaasti jättänyt Itagaki kommentoi Platinum Gamesin Bayonetta-toimintapeliä sanoen, että mikäli hän olisi tehnyt sen, häntä olisi sanottu idiootiksi.

"Jos minä tekisin samanlaisen pelin kuin mitä tein edellisessä työpaikassani, ihmiset sanoisivat: "mikä idiootti, eikö hän osaa tehdä mitään muuta?" No, se on suurin piirtein mielipiteeni siitä Bayo-jotain pelistä", Itagaki totesi pelisivusto 1UPin haastattelussa.

Itagaki jatkoi vielä pelin päähenkilön kommentointia: "Hän on hiusten peitossa? En tiedä, (pelin tuottaja Hideki) Kamiyalla on varmaan liikaa ajatuksia mielessään. No, joka tapauksessa, suosittelen lasersilmäleikkausta. Eihän hänellä ole liian tiukkaa rahan suhteen?"

Aiheeseen liittyviä tekstejä

8
BayonettaScore

Bayonetta

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Tyylikäs Bayonetta on omaperäisyytensä, huippulaadukkaan toteutuksensa ja todella upean toimintansa ansiosta varmasti yksi tulevan vuoden parhaista peleistä.

0
Lady Gaga fanittaa Bayonettaa

Lady Gaga fanittaa Bayonettaa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Hieman hitaalla sytytyksellä pelimedia on asian huomannut, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Laulaja Lady Gaga on ilmoittanut Twitterissä diggailevansa kovasti...Ladataan seuraavaa sisältöä