Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Devil's Third

Itagakin Devil's Third on nyt Wii U -yksinoikeus

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nintendo on kovaa vauhtia vahvistamassa Wii U:n asemaa toimintafanien näkökulmasta. Sen lisäksi, että konsoli saa yksinoikeudella Bayonetta 2:n, on sille tulossa yksinoikeudella myös Devil's Third.

Kyseessä on Xboxin Ninja Gaiden -peleistä tunnetun Tomonobu Itagakin ensimmäinen tuotos sitten riitaisan eron Team Ninjalta vuonna 2008.

Itagaki on työstänyt Devil's Thirdiä Valhalla Studiosinsa suojissa, ja alkujaan sen oli tarkoitus olla monialustainen julkaisu viime sukupolven konsoleille. THQ:n konkurssi kuitenkin pisti suunnitelmat uusiksi, ja peli on sen jälkeen virunut jonkinasteisessa limbossa. Lopulta Nintendo riensi apuun - aivan kuin Bayonettan kohdalla - varmistaen samalla yksinoikeusstatuksen Wii U:lle.

Oheiset E3-materiaalit kielivät, että pelissä on rumaa kielenkäyttöä, kovaa väkivaltaa ja paljasta pintaa K18-leiman veroisesti. Julkaisuaikaa ei vielä paljastettu.

HQ
Devil's ThirdDevil's Third
Devil's ThirdDevil's Third
Devil's ThirdDevil's Third
Devil's ThirdDevil's ThirdDevil's Third

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Devil's ThirdScore

Devil's Third

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Tunti turpiin ja toinen ammuskellen. Teron arviossa Wii U:n uusi yksinoikeuspeli.

1
Nintendo lopettaa Devil's Thirdin nettipelit

Nintendo lopettaa Devil's Thirdin nettipelit

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Nintendo on ilmoittanut tänään, että Wii U:n yksinoikeuspelin Devil's Thirdin moninpelit ovat pian historiaa. Yhtiö aikoo lopettaa moninpelipalvelimet vuoden lopussa ja...

0
Devil's Third

Devil's Third

ENNAKKO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Tomonobu Itagakin ikuisuusprojektin julkaisu on jo aivan ovella.Ladataan seuraavaa sisältöä