Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
The Evil Within

Japanilaiset eivät saa The Evil Withinistä täysin sensuroimatonta versiota

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Japanilainen kauhupeli The Evil Within joutui kotimaassaan sensuurin kouriin, joten sen perusversio ei ollut lähellekään niin verinen kuin täällä nähty versio. Sittemmin siihen julkaistiin Gore Mode -lisuri, jonka lataamalla pelin pitäisi näyttäytyä kaikessa hurmeisessa loistossaan. Näin ei kuitenkaan käynyt, sillä jopa lisäosaa sensuroitiin.

Kotaku raportoi Famitsun julkaisemasta uutisesta, jossa todetaan jopa Gore Moden jättävän pois tai muuttavan joitain rajuimpia kohtauksia. Esimerkiksi Castellanos ei voi edelleenkään räjähtää kappaleiksi, eikä pelissä kuvata ihmisten silpomista. Epäkuolleilta voi sen sijaan poksautella päät palasiksi.

Jos et ole vielä lukenut arvioitamme pelistä, voit tehdä sen täältä. Etenkin kotimainen arvioijamme piti peliä kauhistuttavana kokemuksena.

The Evil Within

Aiheeseen liittyviä tekstejä

The Evil WithinScore

The Evil Within

ARVIO. Kirjoittaja Bengt Lemne

The Evil Within vetoaa varmasti lajityypin faneihin, mutta ei tarjoa mullistavia uudistuksia.Ladataan seuraavaa sisältöä