Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Ocean: The Last Hope

Japanista kuuluu kummia

Xbox 360 -peli myyntikärjessä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Square Enixin uutuusroolipeli Star Ocean: The Last Hope on saanut hyvän vastaanoton kotimaassaan Japanissa. Peli nousi ensimmäisellä myyntiviikollaan Japanin myydyimmäksi peliksi yli 160 000 myydyllä kopiolla. Toiseksi sijoittunut Nintendo DS:n Mario & Luigi RPG 3 jäi jälkeen 100 000 kopiota.

Mikä Star Oceanin myyntimäärästä tekee merkittävän, on sen suuruus suhteessa julkaisualustansa myyntimäärään. Xbox 360:n menestys Japanissa on ollut surkuhupaisaa, sillä konsolia on myyty reilussa kolmessa vuodessa alle miljoona kappaletta. Se on tuntuvasti vähemmän kuin kilpailevia laitteita.

Star Oceanin suosio antaa kuitenkin toivoa paremmasta huomisesta. Xbox 360:n menestys on ollut parhaimmillaan juuri japanilaisroolipelien julkaisun yhteydessä, ja tälläkin kertaa konsolin viikkomyynti kohosi suosta ohi PS3:n ja Wiin. Ehkä Microsoftin sinnikkäät sijoitukset roolipeleihin alkavat hiljalleen tuottaa tulosta.

Star Ocean: The Last Hope ilmestyy Suomessa huhtikuun lopulla.

Star Ocean: The Last Hope
Star Ocean: The Last Hope
Star Ocean: The Last Hope
Star Ocean: The Last Hope
Star Ocean: The Last Hope

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Star Ocean: The Last HopeScore

Star Ocean: The Last Hope

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Japsiroolipelin avaruusooppera tarjoilee hienosti uusittua taistelua - joka kuitenkin kaipaisi rinnalleen yhtä uusittua tarinankerrontaa.Ladataan seuraavaa sisältöä