LIVE
HQ
logo hd live | Brothers: A Tale of Two Sons Remake
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   laitearviot

   JBL Charge 5 on oiva kaiutin rantabileisiin

   JBL Charge 5:n Wifi on hyvä, JBL:n hallintaohjelmisto ei.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   JBL Charge 5:n pakkaus ei paljoa sisällä - mukana on vain kaiutin, suojapussukka, latauskaapeli ja dokumentaatio. Itse laite on miellyttävän näköinen ja hieman jenkkijalkapallon muotoinen, sisältäen näppärän silikonisen pohjan, joka antaa sille mukavasti tukea. Painonsa ja mittasuhteidensa puolesta on siinä ja siinä, jaksaako sitä napata mukaan aivan jokaiselle reissulle.

   Chargessa itsessään on vain muutama nappi laitteen päälle laittamisesta toiston pysäyttämiseen tai jatkamiseen sekä äänenvoimakkuuden säätöön. Kankaisesta olemuksestaan huolimatta kokonaisuus on IPX67-suojattu, eli sen pitäisi kestää pölyä tai hiekassa istumista hyvin, sekä vettä jopa metrin syvyyteen asti. Testissä mötikkä heitettiin matalaan rantaveteen hetkeksi, eikä se tuntunut olevan toiminnosta moksiskaan. Kannattaa tosin varmistaa, että latauspistokkeen silikonisuojus on varmasti kunnolla kiinni ennen tällaisia kokeiluja. Kastunut kankainen päällys vaikutti äänenlaatuun jonkin verran, mutta laite palasi ennalleen kuivuttuaan.

   JBL Charge 5 on oiva kaiutin rantabileisiin

   Sen mitä JBL rautaosastolla voittaa, se laitteistossa häviää. Ladattavaksi suositeltava JBL One on yhtä aikaa ominaisuuksiltaan sekä ankea että pöhöttynyt. Äänenlaadun säätöominaisuudet ovat minimaaliset, eikä vakiona turhan tukevaa bassopäätä saa laskettua tarpeeksi alas tiettyjä musiikkityylejä varten. Mitään valmissäätöjäkään ei ole tarjolla eri genrejä tai kuuntelutilanteita varten. Erilaista höttöä turhista lisäliitännäisistä ja JBL-mainoksista alkaen sen sijaan löytyy liiankin kanssa. Jostain syystä Charge 5 ei suostu käyttämään edes aavistuksen parempaa JBL Portable -ohjelmistoa ollenkaan, joten Onen kanssa on jumissa pysyvästi.

   Tämä on mainos:

   Ääni on oletussäädöillä hyvin bassovoittoinen jopa häiritseväksi asti, ja se tuntuu olevan ennemminkin tietoinen päätös kuin vahinko. Se on selkeästi suunnattu ulkoiseen illanviettoon rantakivikkoon tai nurmikolle sisähifistelyn sijaan. Äänenvoimakkuutta löytyy runsaasti, eikä maksimimölylle tullut kertaakaan oikeaa käyttötarvetta.

   JBL Charge 5 on oiva kaiutin rantabileisiin

   Virallisen tiedon mukaan akun pitäisi kestää noin 20 tuntia yhdellä neljän tunnin latauksella, mikä tuntui uudella laitteella pitävän hyvin kutinsa. Latausaika itsessään on pieni pettymys, ja kokonaan tyhjentynyttä kaiutinta ei juurikaan lataile äkkiä täyteen ennen reissuun lähtöä. Hyvänä puolena Charge 5 toimii tarvittaessa virtalähteenä simahtaneelle kännykälle, jos mukana on kuolleeseen härveliin sopiva USB-virtapiuha. Bluetooth-yhteys oli suurimmalta osalta ongelmaton, mutta kaverin iPhone ei tuntunut tykkäävän Charge 5:sta yhtä paljoa kuin oma Android.

   JBL Charge 5 on oiva kaiutin rantabileisiin
   Tämä on mainos:

   Jos etsit kestävää kaiutinta ulkona tapahtuviin illanviettoihin ja musiikkimakusi on enemmän elektronisella- tai bilepuolella, JBL Charge 5 Wifi on hyvä välimalli oikeasti suurikokoisten möhkäleiden ja taskukaiuttimien välillä. Sen suurimmat heikkoudet ovat säätöpuolella onnettomassa JBL One -ohjelmistossa sekä harmillisen hitaassa latausnopeudessa, jota pitkä akunkesto onneksi tasapainottaa.

   08 Gamereactor Suomi
   8 / 10
   +
   Tukeva, hyvin suojattu rakenne Oikeasti veden- ja pölynkestävä Powerbank-ominaisuus
   -
   Onneton oheisohjelmisto Hidas latausnopeus
   overall score
   is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


   Ladataan seuraavaa sisältöä