Suomi
Gamereactor
laitearviot

JBL Reflect Flow Pro

Siivekkäät tuplat liikkuvalle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
JBL Reflect Flow Pro

Mustana ja pinkkinä hankittavat täysin langattomat Reflect Flow Pro -nappikuulokkeet tarjoavat melunvaimennusta ja IP68-roiskesuojausta etenkin liikkuville ihmisille. Hyvän akunkeston ja vaimennuksen vastapainona ovat sekä tukkoinen basso että ainakin itselleni heikohko istuvuus korvassa.

JBL:n tuotevalikoimaan kuuluu tätä nykyä melkoinen määrä kuulokkeita isoista pieniin, langallisista langattomiin. Reflect Flow Pro:n myyntiargumentteina ovat roiskeenkestävyys, hyvä akunkesto ja siivekkeet, jotka auttavat pitämään ne korvissa aktiiviliikunnan aikanakin. Latausyksikkönä toimiva muovinen paketti on tukeva, mutta varsin isokokoinen eikä mahdu erityisen huomaamattomasti vaikkapa taskuun. Itse kuulokkeet ovat kohtalaisen isot, mutta eivät työnny korvasta kovinkaan pitkälle ulos. Silikoniset tulpat ja erikokoiset siivekkeet auttavat löytämään sopivan istuvuuden, mutta tällä kertaa yksikään tarjolla ollut ei tuntunut omaan korvaan täysin miellyttävältä. Syynä on kenties silikonitulppien hyvin kevyt materiaali, jonka läpi itse kuulokkeen kova muovipinta joskus tuntuu.

JBL Reflect Flow ProJBL Reflect Flow Pro
Tämä on mainos:

Äänenlaadussa ei ole erityistä hurraamista, joskaan ei suuren suurta moitettakaan. JBL:n puhelinsovelluksen avulla ekvalisaattoria voi toki säätää suuntaan jos toiseenkin, mutta ääni ei koskaan kirkastu aivan täysin ja etenkin matalassa päässä taajuudet puuroutuvat hieman liikaa keskenään. Aktiivinen melunvaimennus toimii varsin hyvin, mutta passiivisella puolella ääni saattaa vuotaa molempiin suuntiin istuvuusongelmista johtuen. Ambient Aware -tilassa kuulokkeet päästävät mikrofonien kautta ulkomaailman paremmin sisään, mutta jatkuvasta sihinästä johtuen sitä käyttää vain väliaikaisesti. Mikrofonien äänenlaatu on kelvollinen muttei paras hintaluokassaan esimerkiksi puheluita tehtäessä.

Akunkestoa riittää mukavat kuusi-seitsemän tuntia aktiivisen melunsuodatuksen ollessa päällä ja pari tuntia päälle sen pois ollessa. Muhkean säilytyslaatikon koon vastapainona se pystyy lataamaan kuulokkeet peräti kolme kertaa ennen hyytymistä, joten JBL:t voi napata mukaan vähän pidempäänkin reissuun ilman lataushuolia.

Noin 180 euron hintaiset JBL Reflect Flow Pro:t tarjoavat liikkuvalle kuuntelijalle hyviä ominaisuuksia, kohtalaista äänenlaatua ja kelvollista istuvuutta. Jälkimmäinen on toki yksilöllistä omien korvien koosta riippuen. Ne eivät kuitenkaan sytytä erityisesti millään osa-alueella, tai nosta kuulokkeita muiden vastaavien yläpuolelle.

JBL Reflect Flow Pro
Tämä on mainos:
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
+
Akunkesto, roiskesuojaus ja jämäkkyys
-
Istuvuus varauksin, matalat taajuudet
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä