Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Jurassic World Evolution

Jeff Goldblum esittää Ian Malcolmia Jurassic World Evolutionissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Universal ja Frontier Developments ovat paljastaneet, että näyttelijä Jeff Goldblum palaa tohtori Ian Malcolmin rooliinsa Jurassic World Evolutionissa, joka on tulossa oleva huvipuistosimulaatiopeli. Goldblum esitti Ian Malcolmia alkuperäisessä Jurassic Park -elokuvassa vuonna 1993. Miestä nähdään myös kesällä 2018 leffassa Jurassic World: Fallen Kingdom.

Pelissä Ian Malcolm opastaa pelaajia moraalisissa valinnoissa ja taktisissa ratkaisuissa, joihin törmätään Jurassic Worldia luotaessa. Jurassic World Evolution julkaistaan kesällä PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle.

Katso video alta.

HQ
Jurassic World Evolution

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Jurassic-kisa: voita 4K-leffoja ja peli

Jurassic-kisa: voita 4K-leffoja ja peli

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Nyt Gamereactorissa alkaa kilpailu, jossa voi voittaa Jurassic-paketin. Lähdössä on peli, leffaa UHD 4K -Blu-raylla ja t-paita. Osallistuaksesi vastaa muutamiin...Ladataan seuraavaa sisältöä