Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

Jimm's PC-Storelta paluuta juurille nestejäähdytteisen malliston kera

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Toimisto- ja pelitietokoneita ja sekä oheislaitteita myyvä Jimm's PC Store julkisti kolme uutta nestejäähdytteistä tietokonetta, jotka merkkaavat samalla pientä paluuta firman alkujuurille ja kustomoituihin kokoonpanoihin. Tämä on samalla toimitusjohtaja Veli Nietulan mukaan ensimmäinen kerta, kun Jimm's tekee kokonaan oman nestejäähdytteisen malliston.

Pelikoneiden ylimpään hintaluokkaan kuuluva lippulaiva Jimm's Liquid Builds "Big Chungus V2" sisältää AMD Ryzen 9 5950X -suorittimen, AMD RX 6900 XT -näytönohjaimen sekä sitä varten suunnitellun nestejäähdytysjärjestelmän EK Water Blocksin erillisosista. Varsin räväkän näköisen, viistoon asennetun kotelon viimeistelevät jäähdytyksen ja kotelon runsaat LED-valot.

"Deep Space" on puolestaan pakattu E-ATX-tornikoteloon, jonka jäähdytyksen voi nähdä lasisen etupaneelin ja vasemman kyljen. AMD Ryzen 9 5900X -suoritin ja NVIDIA RTX 3080 Ti -näytönohjain tuovat kokonaisuudelle pitkäikäisyyttä.

Malliston pienin "Mini Ocean" on pieni ja pippurinen, lähes kuution muotoinen Mini-ITX-koteloinen kone. Deep Spacen tavoin jäähdytysjärjestelmä on helposti nähtävissä etupaneelin ja kyljen kautta, vastaten AMD Ryzen 7 5800X -suorittimen ja NVIDIA RTX 3070 -näytönohjaimen pitämisestä kylmänä.

Kaikilla kolmella kokoonpanolla on ylikellotusvaraa, joka on ostettavissa myös valmiina palveluna suoraan Jimm'siltä. Näyttävän ja tehokkaan jäähdytyksen takia koneiden laajennusmahdollisuudet on hyvä tarkastaa huolella Jimm'sin toimittamista kokoonpanotiedoista, sillä nestejäähdytyksen kanssa ei kannata lähteä säätämään ilman suunnitelmaa.

Jimm's Liquid Builds - Big Chungus V2, Jimm's Liquid Builds - Deep Space ja Jimm's Liquid Builds - Mini Ocean ovat saatavana välittömästi 6 999, 6 699 ja 4 799 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron. Jimm's-tietokoneet myydään aina räätälöityinä. Keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Lue lisää täältä.

Jimm's PC-Storelta paluuta juurille nestejäähdytteisen malliston kera


Ladataan seuraavaa sisältöä