Suomi
Gamereactor
uutiset
Portal

J.J. Abramsin mukaan Portal-elokua on edelleen tulossa

Käsikirjoitus on hiomisvaiheessa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Valven pulmapelisarja Portal on omanlaisensa klassikko, ja siitä pitäisi olla työn alla oma elokuva. Nyt sitten tuottaja J.J. Abrams on tähdentänyt haastattelussa, että raina on edelleen työn alla. Käsikirjoitus on työstövaiheessa Warner Brosilla.

"We actually do have a script that's being written for the Portal movie now at [Warner Bros.]. We're really excited about the take and the pitch, so it feels like that thing's finally on the rails."

Juuri mitään tästä elokuvasta ei tiedetä, mutta ainakin se kuitenkin, että pelin minimalistinen tapa kertoa tarinansa avaa mahtavat mahdollisuudet elokuvantekijälle.

"It's got enormous potential for a lot of reasons, one of which is because of the limited narrative of the game, as ingeniously told as it is, the potential of it is so huge. It's gonna be super fun."

On siis ainakin tulossa. Sitten joskus.

Portal

Kiitokset, IGN.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Apple II -koneelle tehty Portal

Apple II -koneelle tehty Portal

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Internetin ihmeellisessä maailmassa on nyt luotu Apple II -versio Valven Portal-pelistä. Luojiensa verkkosivulla on lisätietoa projektista. Erityisen tärkeää on huomata,...

Myös Portal kääntyy lautapeliksi

Myös Portal kääntyy lautapeliksi

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Aiemmin Assassin's Creed: Arena -lautapelin julkistanut Cryptozoic on nyt paljastanut tulevan Portal: Uncooperative Cake Acquisition Gamen.Ladataan seuraavaa sisältöä