Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Little Big Planet

Jo miljoona isoa pikkuplaneettaa

Pelattavaa noin viideksi vuodeksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Askartelutasoloikka maittaa pelikansalle: Media Molecule leuhkii, että LittleBigPlanet -kenttiä on ladattu julkiseen jakeluun jo miljoona erilaista, ja niitä on pelattu yhteensä 244 kertaa. Tämä tarkoittaa, että uusi kenttä on julkaistu noin 21 sekunnin välein siitä lähtien kun peli julkaistiin, ja että vuorokauden ympäri pelaamalla niiden kaikkien kaluaminen kestäisi suunnilleen viisi vuotta. Ässää.

Pelaajien tekemän sisällön lisäksi puuhapeli laajenee jatkuvasti virallisilla teemapaketeilla. Näistä viimeksi on julkistettu historiapaketti, joka tulee sisältämään Boudicca, Mozart, Tzingis Kahn sekä Countess of Lovelace -puvut teemaan sopivineen tarroineen. Historiapuvut pääsevät pelaajien käsiin alustavasti 13. elokuuta.

Little Big Planet

Aiheeseen liittyviä tekstejä

5
Little Big PlanetScore

Little Big Planet

ARVIO. Kirjoittaja Jyri Paavilainen

Media Moleculen tasohyppelypeli valloittaa konstailemattomalla asenteellaan ja täydellisellä luomisen vapaudellaan. Pelaajasta tehdään tasosuunnittelija tai jopa pelinkehittäjä.Ladataan seuraavaa sisältöä