Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Super Mario Odyssey

Kahdeksan Switch-peliä myynyt yli miljoonan

Mutta mitkä?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nintendo on antanut tietoa viimeisimmän talousjakson tuloksesta. Mukana on lukuja niin Switchin kuin yksinoikeuspelienkin osalta. Nyt jo kahdeksan Switchille julkaistua peliä on myynyt yli miljoona kappaletta.

Super Mario Odyssey oli myynyt viime vuoden loppuun mennessä 9,07 miljoonaa kappaletta kautta maailman: toisin sanoen 61% Switchin hankkineista osti pelin. Toisena myynneissä oli Mario Kart 8 Deluxe (7,33 miljoonaa kappaletta), ja kolmantena The Legend of Zelda: Breath of the Wild (6,70 mljoonaa kappaletta). Splatoon 2 myi 4,91 miljoonaa, joista melkein puolet Japanissa.

Muut miljoonamyynteihin yltäneet Switch-pelit olivat 1-2 Switch, Arms, Xenoblade Chronicles 2 ja Mario + Rabbids Kingdom Battle. Xenoblade Chronicles 2 julkaistiin vasta hyvän matkaa joulukuun puolella, joten kyseessä on Monolith Softin nopeimmin myynyt sarjan osa.

Nintendo 3DS:n Pokémon Ultra Sun/Ultra Moon myi 7,17 miljoonaa kappaletta viime vuoden loppuun mennessä. Luku on alle puolet siitä, mitä Pokémon Sun/Moon myi vuotta aiemmin.

Mikä oli viime vuoden kovin Switch-peli? Kerro se kommenteissa.

Super Mario Odyssey

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Super Mario OdysseyScore

Super Mario Odyssey

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

"Miksi Mario ei hyppää!", raikaa taas taloista ja rappukäytävistä kautta maailman. Nintendon superstaran uutuuspeli on saapunut Switchille, ja tällä kertaa luvassa on eeppinen matka ympäri maailman, josta Homeroskin olisi ylpeä.

0
Super Mario Odyssey valmistautuu jouluun

Super Mario Odyssey valmistautuu jouluun

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Nintendo on päättänyt aloittaa joulun juhlinnan etuajassa julkaisemalla kaksi uutta jouluista asua Super Mario Odyssey -peliin. Jouluinen lakki ja asu irtoavat huokeaan...

1
Pelaa zombina Super Mario Odysseyksessa

Pelaa zombina Super Mario Odysseyksessa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Nintendokin tietää, että Halloween on tulossa. Super Mario Odysseyn läpäisseet voivat halutessaan pelata Zombie Mariolla. Kuvasuotimina tarjoillaan lisäksi Kaleidoscope,...Ladataan seuraavaa sisältöä