Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo Wars 2

Kaksi uutta Xbox One -pakettia tulossa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Mikäli suunnitteilla on hankkia Xbox One S, pääsee kohta valitsemaan kahdestakin vaihtoehdosta.

Forza Horizon 3 -pakettia siunataan 500 Gt:n kovalevyllä, ja Halo Wars 2 -version mukaan ahdetaan 1 teratavun verran tilaa.

Halo Wars 2 julkaistaan 21. helmikuuta, mutta edellä mainitun paketin mukana tulee alkuperäisen remasteroitu versio Ultimate Edition. Konsolipaketti julkaistaan 17. helmikuuta, joten sen avulla pääsee muutama päivä etuajassa käsiksi Halo Warsiin.

Konsolin ohella paketissa on yksi ohjain ja 14 päivää Xbox Liven kulta-aikaa.

Halo Wars 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Halo Wars ei ole saamassa jatkoa

Halo Wars ei ole saamassa jatkoa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Mesiä

Halo Wars 2:n ilmestymisestä on vierähtänyt jo vuosia, ja viimeisimmästä päivityksestäkin on mennyt puoli vuotta. Nyt tekijät kertoivat, ettei teoksen parissa enää...

0
Halo saa uusitun ulkoasun?

Halo saa uusitun ulkoasun?

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Halo 4 ja Halo 5 -pelien taiteellinen tyyli ei täysin säväyttänyt pelaavaa kansaa, sillä ihmiset olivat tottuneet aiempien osien värikkääseen tyyliin, jota myös Halo Wars...Ladataan seuraavaa sisältöä