Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Karauta se nopein aika kelloon pelissä Riders Republic, ja voita viileitä palkintoja

On aika tehdä se paras aika Ubisoftin monipuolisessa urheilupelissä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Riders Republic kerää kokoelman erilaisia extreme-urheilulajeja yhteen isoon avoimeen maailmaan. Nyt on aika vastata kutsuun, sillä oman mahtavuuden todistamisen lisäksi on mahdollista voittaa viileitä palkintoja.

Kirjaudu sisään Riders Republiciin, etsi sieltä Ice Melt Multisport Event, jossa mennään Teronilta Yosemitelle. Muista tallentaa valitsemasi alustan omilla tallennuslaitteilla koko suoritus mukaan luettuna lopun tulostaulu, jotta tuloksesi voidaan varmentaa myöhemmin.

Seuraavaksi suuntaa turnaussivulle, ja ilmoita aikasi kera muiden tarpeellisten tietojen. Turnaus on käynnissä 20. tammikuuta aina 16. helmikuuta saakka, jonka jälkeen voittajat paljastetaan.

Ja mitä voi voittaa? Nopeimman ajan tehneelle on luvassa EPOS H6 Pro -kuulokkeet, ja Marshall Emberton -kaiutin. Lisäksi 100 ensimmäistä ilmoittautujaa pääsevät mukaan arvontaan, jossa on palkintona tukku Riders Republicin t-paitoja.

Ja eikun tekemään?

HQ
Riders Republic

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä