Suomi
Gamereactor
uutiset
Mortal Kombat

Karl Urban vahvistaa, että Mortal Kombat -elokuvan jatko-osan kuvaaminen on alkanut uudelleen

Kierros 2 alkakoon!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Vuoden 2021 Mortal Kombat ei ehkä ole kriitikoiden ylistämä mestariteos, mutta se viihdytti yleisöä pandemian aikana. Warner Brosin suoratoistopalvelussa uusia korkeuksia saavuttaneelle elokuvalle näytettiin vihreää valoa jatkoa varten, mistä kuullessaan fanit olivat uskomattoman iloisia.

HQ

Karl Urbanin Instagramin ansiosta meillä on nyt vahvistus, että Mortal Kombat 2:n kuvaukset ovat alkaneet... taas. Hän jakoi uuden kuvan, jossa näyttää siltä, ​​että hän on värjännyt hiuksensa blondiksi Johnny Cagen roolia varten.

"We're back baby! MK 2 Let's go!! Love this cast", lukee kuvatekstissä. Toivottavasti kuvaamisen käynnistyessä saamme kuulla lisää tulevasta toimintaelokuvasta ennemmin tai myöhemmin.

Oletko innoissasi Mortal Kombat 2:sta?

Mortal Kombat

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Mortal Kombat (1995)

Mortal Kombat (1995)

ELOKUVA-ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Joihinkin asioihin on mahdoton suhtautua puolueettomasti. Yksi sellainen on Paul Andersonin Mortal Kombat vuodelta 1995. Kamppailulajeista innostuneena nörttiteininä livahdin alaikäisenä elokuvateatteriin. Asettauduin paikalleni karkkia mussuttaen. Lopulta sali pimeni ja odottava hiljaisuus laskeutui. "MOODÖL KAMPÄÄT!" Jo ensisekuntien mylväisy nosti niskavillat pystyyn, ja liekehtivä lo...Ladataan seuraavaa sisältöä