Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Juarez: Gunslinger

Katso Call of Juarez: Gunslingerin julkistustraileri

Ensimmäinen täysi traileri esittelee legendoja vilisevää villin lännen räiskintää.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Techlandin ja Ubisoftin uudesta villin lännen räiskinnästä on julkaistu ensimmäinen täysi traileri, joka esittelee sekä itse toimintaa että pelissä esiintyviä hahmoja.

Call of Juarez: Gunslingerissä kohdataan sellaisia legendojen kuin John Wesley Harding, Billy the Kid ja Jesse James. Kehittäjät sekoittavat faktoja ja fiktiota luodakseen villin lännen henkeä korostavan, koston ja oikeudenmukaisuuden teemoilla sävytetyn kokemuksen.

Peli on tulossa PC:lle, PS3:lle ja Xbox 360:lle myöhemmin tänä vuonna. Trailerin ohella alla ovat myös tuoreimmat kuvat.

HQ
Call of Juarez: GunslingerCall of Juarez: Gunslinger
Call of Juarez: GunslingerCall of Juarez: Gunslinger
Call of Juarez: GunslingerCall of Juarez: Gunslinger

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Call of Juarez: GunslingerScore

Call of Juarez: Gunslinger

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Mäki

Silas Greaves on palkkionmetsästäjä, joka on kokenut paljon ja tavannut useimmat. Tämän tarinoiden totuusarvo on kyseenalainen, mutta ne jaksoivat viihdyttää Jonasta.Ladataan seuraavaa sisältöä