Suomi
Gamereactor
uutiset
Mario Kart 8

Katso viime vuoden ja vuosikymmenen tuottoisimmat pelit ja sarjat

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoft julkaisi tällä viikolla katsauksen firman tulevaisuuden näkymiin ja siinä samalla listasi viime vuoden 10 tuottoisinta peliä.

Painotus oli luonnollisesti Ubisoftin omissa nimekkeissä: Watch Dogs, Far Cry 4 ja Assassin's Creed: Unity ja Rogue löytyvät kaikki kymmenen eniten rahaa tahkonneen joukosta. Salamurhaajapelit laskettiin tosin yhteen. Viime vuoden tuottoisin peli oli Call of Duty: Advanced Warfare, ja toiseksi nousi FIFA 15. Mielenkiintoisesti myös FIFA 14 pääsi kymmenennelle sijalle. Koko listan näet alla olevasta kuvasta.

Samalla kiinnitettiin huomiota myös avoimen maailman peleihin, joita löytyy listalta viisi kappaletta. Ubisoftin mukaan trendi on nouseva, joten todennäköisesti he aikovat painottaa tällaisiin peleihin myös jatkossa.

Mario Kart 8

Samaisessa raportissa listattiin myös viime vuosikymmenen tuottoisimmat pelisarjat, ja ykkösenä tälläkin listalla on Call of Duty. Hopealle pomppi Mario ja pronssia saavutti futissarja FIFA. Rockstarin Grand Theft Auto -sarja oli neljännellä sijalla ja sen jälkeen päästäänkin salamurhaajien maailmaan.

Tämänkin listan näet alta.

Mario Kart 8

Aiheeseen liittyviä tekstejä

7
Mario Kart 8Score

Mario Kart 8

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Vaikka Wii U:n alkutaival ei ole ollut aivan odotetunlainen, Mario Kart 8 on juuri niin laadukas tuote kuin odottaa saattaa.Ladataan seuraavaa sisältöä