Suomi
Gamereactor
uutiset
Heavy Rain

Kesympi Heavy Rain Ranskaan

Alastomuus "oui", väkivalta "non"

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ranskaan julkaistaan kesympi versio Heavy Rainista. Uusi Heavy Rain Edition Modifiée eroaa alkuperäisestä siinä, että sen väkivaltasisältöä on hieman kevennetty joten peli sopii myös 16-vuotiaille. EG on saanut vahvistuksen että kyseessä on vain Ranskan markkinoille tehty versio.

Siinä missä alkuperäinen PEGI 18 -versio sisälsi: "äärimmäistä väkivaltaa, väkivaltaa puolustuskyvyttömiä kohtaan, seksuaalista väkivaltaa sekä vahvaa kielenkäyttöä", sisältää uusi PEGI 16 -versio "realistista väkivaltaa, seksuaaliluontoista alastomuutta sekä vahvaa kielenkäyttöä".

Perinteiseen tapaan ranskalainen suhtautuminen on siis peilikuva amerikkalaisesta moraalinäkemyksestä jossa väkivalta kyllä käy laatuun mutta nännit voivat tuhota ihmisen koko elämän.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Heavy RainScore

Heavy Rain

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Miten paljon sitä olisi valmis uhraamaan rakkaan ihmisen eteen? Harva pelitalo rohkenee puuttua näin aikuiseen aiheeseen, mutta vielä harvempi tavoittaa aiheen vaatiman tunnelatauksen.

0
GR Livessä Heavy Rain

GR Livessä Heavy Rain

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Mesiä

Heavy Rain julkaistiin PlayStation 3:lle alkujaan jo vuonna 2010, minkä jälkeen teos on uusittu PlayStation 4:lle sekä PC:lle. Tänään vuorossa onkin PC-versio, jota...

Heavy Rain oli liian rankka Microsoftille

Heavy Rain oli liian rankka Microsoftille

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Quantic Dreamin perustaja David Cage on paljastanut Bafta-luennollaan Lontoossa, että Heavy Rain olisi saattanut olla Xbox-peli, ellei Microsoft olisi pelästynyt pelin sisältöä.Ladataan seuraavaa sisältöä