Suomi
Gamereactor
uutiset

Kevin Bacon päätti viettää päivän normaalina ihmisenä ja vihasi sitä

"Tämä on perseestä. Haluan palata kuuluisuuteen."

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka näyttelijät saattaisivat valittaa jatkuvista paparazzeista ja vapauden puutteesta, olisimme enimmäkseen samaa mieltä, että kuuluisilla ihmisillä on asiat paljon paremmin kuin meillä tavallisilla ihmisillä. He saavat esimerkiksi paljon ilmaista tavaraa, ihailua, kuten ymmärrät.

Mutta sellainen ihminen kuin Kevin Bacon - hän ei ole nähnyt elämän toista puolta vuosikymmeniin. Uteliaisuus sai hänet kuitenkin valtaansa, ja hän meni naamioituneena elämään normaalin ihmisen tavoin. Spoilerivaroitus: hän ei pitänyt siitä.

"Ihmiset kulkivat tönien ohitseni, eivätkä olleet mukavia", hän kertoi Vanity Fairille. "Kukaan ei sanonut: 'Rakastan sinua'. Minun piti odottaa jonossa ostaakseni vitun kahvia tai mitä tahansa, tämä on perseestä. Haluan palata kuuluisuuteen."

Ainakin hän yritti elää kuin tavallinen ihminen yhden päivän. Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että vaikka Kevin Bacon jossain määrin vitsailee yllä olevassa lainauksessa, hän on silti nyt tajunnut, että kuuluisuus on itse asiassa aika hyvä asia. Kuka olisi arvannut?

Kevin Bacon päätti viettää päivän normaalina ihmisenä ja vihasi sitä


Ladataan seuraavaa sisältöä