Suomi
Gamereactor
lifestyle

Kia esittelee kolmikon uusia sähköautoja CES 2024 -messuilla

Ne ovat kaikki osa aurinkosähköarkkitehtuuria ja tähtäävät käyttöönottoon vuonna 2025.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kia on tehnyt läsnäolonsa tunnetuksi CES 2024 -tapahtumassa Las Vegasissa osallistumalla suureen teknologiakonferenssiin ja esittelemällä joukon uusia sähköajoneuvoja, joita sillä on kehitteillä. Kaikki nämä uudet autot ovat osa PV-perhettä ja niitä on erimuotoisia ja -kokoisia, ja jokaisen on tarkoitus palvella ainutlaatuista tarkoitusta.

Joukon pienin tunnetaan nimellä PV1, ja se on suunniteltu käsittelemään lyhyitä matkoja ja sitä kuvataan kilpailijaksi pienille kaupunkiautoille.

PV5 on mukautettavampi ajoneuvo, joka voi olla saatavana yhtenä kolmesta vaihtoehdosta: Basic, High Roof, ja Van. Tämä sähköauto näyttää olevan joukon suosituin, ja sen on tarkoitus olla mitat ja koko, joka on samanlainen kuin tyypillinen pakettiauto.

Viimeisenä on raskas malli, joka tunnetaan nimellä PV7. Tällä on pisin ajomatka ja eniten tilaa tavaroiden ja kaiken sen sisällä kuljetettavan säilyttämiseen. Se näyttää olevan pidempi kuin PV5, mutta suunnilleen samalla korkeudella kuin keskimmäinen malli.

Tämä on mainos:

Jokaisen auton on määrä tulla tuotantoon ja aloittaa debyyttinsä ympäri maailmaa heti ensi vuonna.

Mitä tulee niihin, jotka ihmettelevät, mitä PV todella tarkoittaa, sen sanotaan tarkoittavan Platform Beyond Vehicle, ja se toimii Kian uuden modulaarisen ajoneuvostrategian perustana tulevaisuudessa.

Kia esittelee kolmikon uusia sähköautoja CES 2024 -messuilla
Kia
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä