Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Kid Icarus: Uprising

Kid Icarus: Uprising näyttää olevan tulossa Nintendo Switchille

Nintendo 3DS -pelin ja Super Smash Bros. Ultimaten ohjaaja sen livautti.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jostain mystisestä syystä Nintendo Switch on ollut menestys, mutta useita pelisarjoja saadaan vieläkin odottaa tälle nyt jo ikääntyvälle menestyskonsolille. Pikmin 4 tulee sitten joskus, samoin Metroid Prime 4, ja missä se Golden Sun muuten on?

Project Sora -studion kehittäjä ja Super Smash Bros. Ultimaten ohjaaja Masahiro Sakurai on ottanut tavaksi ladata videoita Youtuben kanavalleen, ja uusimmassa jaksossa selvisi, että tulossa on Nintendo Switchin versio vuoden 2012 Nintendo 3DS -käsikonsolin pelistä Kid Icarus: Uprising.

Toistaiseksi ei ole tietoa julkaisun aikataulusta tai siitä, miltä peli itse asiassa näyttää. Hienoa kuitenkin, että on tulossa.

Kid Icarus: Uprising
Kid Icarus: Uprising

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Kid Icarus: UprisingScore

Kid Icarus: Uprising

ARVIO. Kirjoittaja Christian Gaca

Kid Icarus -sarjan edellisestä osasta on ehtinyt kulua jo yli 20 vuotta. Jatko-osalle asetetut odotukset ovat ajan mittaan kasautuneet, mutta Nintendo osoittaa kykenevänsä tekemään kunniaa sarjan perinnölle.

0
Kid Icarus fanien uudelleen tekemänä

Kid Icarus fanien uudelleen tekemänä

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Faniprojekteilla on tapana päätyä deletoiduiksi ainakin jossain vaiheessa, mutta se ei estä ihmisiä yrittämästä. Tällä kertaa työn alla on ollut klassisen Kid Icarus...Ladataan seuraavaa sisältöä