Suomi
Gamereactor
uutiset
Killer Instinct

Killer Instinct saa RAAMin lisäksi uuden pelimuodon

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Microsoft paljasti E3:ssa, että uusin lisäys Killer Instinctin hahmovalikoimaan on Gears of Warin kenraali RAAM. Rukari Austin antoi paikan päällä lisätietoja siitä, millainen taistelija isosta pahiksesta tulee.

"RAAMilla ei ole pitkiä ja näyttäviä iskuyhdistelmiä. Hänen ideanaan on mennä lähelle, tehdä kunnolla vahinkoa ja sen jälkeen ottaa etäisyyttä. Lisäksi RAAM haluaa hyödyntää ympärillään pyöriviä kryll-lepakoita. Toisin sanoen RAAMin yhdistelmähyökkäykset ovat lyhyitä, mutta hyvin tappavia."

Kenraalin lisäksi toinenkin uusi hahmo on tulossa Killer Instinctille, ja tästä kuulemme lisää heinäkuussa. Rukari Austin ei kuitenkaan suostunut antamaan sen enempää lisätietoja.

Tarinaa janoaville tulevaisuus tuo tullessaan pelimuodon nimeltä Shadow Lords: "Tämän pitäisi tyydyttää niiden pelaajien uteliaisuutta, jotka haluavat tietää enemmän Killer Instinctistä ja sen hahmoista."

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

4
Killer InstinctScore

Killer Instinct

ARVIO. Kirjoittaja Mike Holmes

Killer Instinct iskee jälleen miltei 20 vuoden tauon päätteeksi. Mutta miten Xbox Onen ensimmäinen mätkintäpeli toimii?Ladataan seuraavaa sisältöä