Suomi
Gamereactor
uutiset
Killing Floor 2

Killing Floor saa jatko-osan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tripwire Interactive on julkistanut jatko-osan hurmeiselle ja pitkäikäiselle Killing Floorille. Uutukainen on tiedossa muun muassa Steamin Early Accessiin sekä SteamOSiin, mutta ajankohtaa ei ole vielä paljastettu.

Killing Floor 2:een luvataan lukuisia uusia ominaisuuksia, kuten pysyvä veri, joka pysyy maisemissa aina matsin loppuun saakka. Ominaisuuden takana on nokkela grafiikkakikka, jonka avulla läträäminen ei vie juuri lainkaan ylimääräistä rendaustehoa.

Goresysteemin nimeksi on annettu MEAT (Massive Evisceration and Trauma), ja peli sisältää sen lisäksi 85 kuolinanimaatiota jokaiselle örmelölle, joten ruudulla piisannee muhjua enemmän kuin omiin tarpeisiin.

Pelin pitkäikäisyyttä on lisätty pidemmällä hahmonkehityskaarella. Tasoja on 25, ja joka viides avaa uuden kyvyn pelaajan käyttöön. Vaikeustasoja on tällä kertaa neljä ja aseita 40.

Killing Floorissa ideana on taistella yhteistyössä aalloittain vaikeutuvia vihollismassoja vastaan. Alkuperäinen versio ilmestyi Unreal Tournament 2004:n modina, ja suosion myötä pelistä tuli itsenäinen julkaisuversio 2009.

Killing Floor 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Killing Floor 2 on saapunut Xbox Onelle

Killing Floor 2 on saapunut Xbox Onelle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Tripwire Interactive, Deep Silver ja Iceberg Interactive ovat ilmoittaneet ensimmäisen persoonan pyssyttelyn, Killig Floor 2:n, olevan saatavilla Xbox Onelle. Erillinen...

0
Killing Floor 2:n kesätapahtuma alkoi

Killing Floor 2:n kesätapahtuma alkoi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Tripwire Interactive on ilmoittanut Killing Floor 2:n tulevista aikarajallisista tapahtumista, jollaisia jo alkuperäisessä pelissä oli. Ensimmäinen tapahtuma alkoi...

0
Tiistain peliarviossa Killing Floor 2

Tiistain peliarviossa Killing Floor 2

UUTINEN. Kirjoittaja Arttu Rajala

Gamereactorin päivän arviossa on luvassa rankkaa menoa. Syynissä on tietenkin pinnalla oleva Tripwire Interactiven pitkään tuloillaan ollut yhteistyötä painottava...Ladataan seuraavaa sisältöä