Suomi
Gamereactor
lifestyle

Koenigsegg uskoo, että Jesko Absolut voi olla maailman nopein tuotantoauto

Auto rikkoi hiljattain neljä vaikuttavaa nopeusennätystä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

On olemassa kourallinen hyperautojen valmistajia, jotka taistelevat usein tehdäkseen yhä suurempia ja vaikuttavampia nopeusennätyksiä tuotanto- ja maantieautoilla. Bugatti, Hennessey, Rimac, Pagani, McLaren ja tietysti Koenigsegg.

Jälkimmäinen pyrkii vakiinnuttamaan asemansa meganopeiden hyperautojen markkinajohtajana, sillä uudessa lehdistötiedotteessa meille kerrotaan, että Koenigsegg Jesko Absolut on rikkonut neljä nopeusennätystä ja asettanut itsensä väistämättömään haasteeseen olla "maailman nopein, täysin homologoitu tuotantoauto".

Ruotsissa Örebron lentokentällä tehdyissä testeissä Jesko Absolut saavutti nopeuden 0-400-0 km/h 27,83 sekunnissa, 0-400 km/h 18,82 sekunnissa, 0-250-0 mph 28,27 sekunnissa ja 0-250 mph 19,20 sekunnissa, jotka kaikki ovat maailmanennätyksiä.

Puhuessaan tästä esityksestä Koenigseggin Christian von Koenigsegg totesi: "Tämä ennätysajo vahvisti Jesko Absolutin simuloidun ja lasketun suorituskyvyn tarkkuuden, mikä antaa meille suuren luottamuksen sen kykyyn olla maailman nopein, täysin homologoitu tuotantoauto. Nyt kaikki riippuu renkaiden testauksesta, kehityksestä ja hyväksynnästä, ennen kuin voimme vihdoin yrittää tätä ennätystä."

Tämä on mainos:
Koenigsegg uskoo, että Jesko Absolut voi olla maailman nopein tuotantoauto
Artur_Nyk / Shutterstock.com


Ladataan seuraavaa sisältöä