Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Call of Duty: Modern Warfare 2

Kotick tyytymätön Xbox Liveen

Activision haluaisi hyötyä maksupalvelusta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Activision-johtaja Bobby Kotickin mukaan jopa 60 prosenttia Xbox Liven maksavista asiakkaista tilaa palvelua pääasiassa vain pelatakseen yhtiön suosittuja Call of Duty -sotapelejä. Kuitenkin yhtiö jää ilman osuutta tilausmaksuista.

Kotick on näreissään siitä, että Microsoft hyötyy eniten muiden menestyksestä. Pelipamppu haluaisi tilanteen muuttuvan.

"Kuulemma 60 prosenttia Microsoftin asiakkaista ovat Livessä lähinnä Call of Dutyn takia", Kotick kertoi Financial Timesille.

"Emme käytännössä osallistu siihen tulonlähteeseen. Haluaisimme tarjota paljon enemmän vastinetta rahalle niille miljoonille pelaajille, jotka ovat Livessä, mutta se ei ole meidän palvelumme."

Kesäkuussa Kotick kertoi Wall Street Journalille, että Call of Duty saattaa liikkua tulevaisuudessa tilauspohjaiseen suuntaan. Financial Timesissa Kotick uskoo, että se tulevaisuus olisi muualla kuin nykykonsoleilla.

"Konsolit ovat hyviä pelaajille", Kotick sanoi. "Jos haluamme laajentaa yleisöämme, meidän on siirryttävä muille laitteille."

Kotickin mukaan Activision aikoo "aggressivisesti" tukea kaikkea, mikä liittäisi PC-pelaamisen televisioihin.

PC:llä Activision ei olisi sidottu konsolivalmistajien tiukasti säädeltyihin nettipelijärjestelmiin.

Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty: Modern Warfare 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä