Suomi
Gamereactor
uutiset
Control

Kotimaisen Controlin Ultimate Edition -päivitys karkasi vahingossa vanhoille käyttäjille, ja vedettiin pois yhtä vauhdilla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

505 Games ja Remedy Entertainment kertoivat noin kuukausi sitten, että kotimainen Control päivittyy vielä tänä vuonna uuden sukupolven loistoon. Jujuna vain on se, että myös vanhojen käyttäjien on ostettava uudestaan koko peli lisänimellä Ultimate Edition, mikäli haluavat saada sen parhaan kokemuksen. Asiasta uutisoi myös Gamereactor.

Edelliselle laitepolvelle ostettu perus-Control toimii myös uuden sukupolven laitteissa, mutta se ei tule olemaan tällöin se paras Ultimate Edition -versio. Lisäksi peliin myöhemmin julkaistua kahta laajennusta ei ole tulossa erikseen ostettaviksi uuden polven laitteille, vaan ainoastaan osana Ultimate Edition -painosta.

Lyhyesti sanottuna ei siis ole mahdollista päivittää väistyvän sukupolven "tavallista" Controlia uuden polven Ultimate Editioniksi, ellei sitten ole sattunut jo ostamaan sitä vanhemman polven Ultimate Edition -painosta. Ilmeinen tarkoitus tietenkin on, että pelaajat ostaisivat saman pelin kaksi kertaa.

Reset Erassa kuitenkin huomattiin, kuinka PS4:n Digital Deluxe Editionin ylpeät omistajat saivat väliaikaisesti päivityksen Ultimate Editioniksi. Moisen ei siis pitänyt olla lainkaan mahdollista. Kyseinen ilmainen päivitys Ultimate Editioniksi kuitenkin poistui yhtä nopeasti kuin oli tullutkin.

Näyttää siis siltä, että väistyvän sukupolven Controlin päivittäminen uuden sukupolven loistoon Ultimate Editioniksi on sittenkin täysin mahdollista. 505 Games ei vain moista halua kuluttajille antaa.

Control

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä