Suomi
Gamereactor
uutiset
CrossfireX

Kotimaisen Remedyn CrossfireX edelleen tulossa tänä vuonna

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Crossfire-sarja on varsin suosittu Aasiassa. Se tuleva CrossfireX on herättänyt kiinnostusta siksikin, että sitä kehittää yksinpelin osalta kotimainen Remedy. Paljoa ei ole kuultu, mutta peli pitäisi edelleen saapua PC:lle ja Xboxille vuoden 2021 aikana.

Tämä ilmenee Remedyn uusimman talouskatsauksen yhteydessä, josta raportoi WCCFTech. Yksinpeliosuuden on hoitanut pieni tiimi Remedyllä.

"We have a small Crossfire team focusing on supporting the upcoming launches of Crossfire's HD story mode and CrossfireX. We expect these launches to happen later this year. Crossfire's HD multiplayer mode was already launched in China by Smilegate and Tencent in June."

HQ
CrossfireX

Aiheeseen liittyviä tekstejä

GR Livessä tänään CrossfireX

GR Livessä tänään CrossfireX

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Eilen 10. helmikuuta maailmalle saapui Smilegaten ja kotimaisen Remedy Entertainmentin peli CrossfireX PC:lle ja Xboxille. Lisäksi peli on mukana Xbox Game Passissa,...

CrossfireX julkaistaan helmikuussa 2022

CrossfireX julkaistaan helmikuussa 2022

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Smilegaten ja kotimaisen Remedyn työstämä CrossfireX sai uuden trailerin The Game Awards -gaalassa, ja tällä kertaa nähtiin sitä pelattavuuttakin. Kaikesta päätellen...Ladataan seuraavaa sisältöä