Suomi
Gamereactor
uutiset
Burnout Paradise

Kuvia Burnoutin bilepelitilasta

Uusi pelimuoto myyntiin helmikuussa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Criterion Gamesille pitää antaa erityistunnustus Burnout Paradiseen julkaistuista päivityksistä. Tuoreen sisällön ansiosta peli on säilyttänyt hohtonsa, vaikka julkaisusta on aikaa jo vuoden päivät. Päivitykset eivät suinkaan vielä ole ehtymässä, vaan uutta sisältöä riittää myös tälle vuodelle. Helmikuun alussa peliin tulee ladattavaksi uusi Party-pelimuoto, jonka minipeleihin voi ottaa osaa jopa kahdeksan pelaajaa omalla vuorollaan. Oheiset kuvat esittelevät, miten homma toimii.

Burnout ParadiseBurnout ParadiseBurnout Paradise
Party-skaboisa voidaan pelata useita eriä, joiden yhteispisteet ratkaisevat kokonaiskisan voittajan. Erissä pelattavien haasteiden tyypiksi voi valita vauhti-, temppu tai taitokisan, mutta sitä tarkempaa säätövaraa ei ole. Näin ikinä ei voi olla täysin varma, tuleeko eteen esimerkiksi kliiniä liirailua vai oman auton romutusta.
Burnout Paradise
Ensimmäisessä erässä haasteena oli ajaa kahden kuvassa näkyvän mainostaulun läpi. Hyppyreille päästäkseen on kierrettävä ensin taulujen ohi, joten rivakat U-käännökset ovat ratkaisevassa roolissa.
Burnout ParadiseBurnout Paradise
Ensin matkaan lähtenyt Jäämies ajoi U-käännökset pitkiksi, mikä siivitti edeltäjänsä virheistä oppineen Punaisen paronin erävoittoon. Pisteet 250-0.
Burnout Paradise
Toisessa erässä hivoteltiin muita autoilijoita tunnellissa. Koska edessä avautuu kaksi tunnelinsuuta, alussa on päätettävä, ajaako myötäpäivään vai vastakarvaan.
Burnout ParadiseBurnout Paradise
Paroni päätti ajaa muiden suuntaisesti, mikä osoittautui hitaalla maasturilla virheeksi. Jäämies hivotteli kylmäpäisesti vastaantulijoita ja keräsikin mukavan potin läheltä piti -tilanteita. Pistetilanne tasaoittui.
Burnout Paradise
Kolmas erä ja tehtävänä vastaantulijoiden kaistalla mahdollisimman pitkälle ajo. Lisähaastetta antoi päälle lukittu boost.
Burnout ParadiseBurnout Paradise
Jäämies osoitti jälleen kylmähermoisuutensa ja voitti erän selkeällä erolla. Erästä myönnettävät tuplapisteet repäisivät pistetilanteen ratkaisevan oloiseen 750-250:een.
Burnout Paradise
Paronilla oli vielä mahdollisuus tasapeliin, koska myös neljäs erä tarjosi tuplapisteitä. Erä oli myös vaikea: autot kiihdyttivät itsekseen eivätkä tunteneet jarruja. Tavoitteena oli saada mahdollisimman monta läheltä piti -tilannetta aikaan.
Burnout ParadiseBurnout Paradise
Jäämiehen menestys vastaavissa erissä oli kääntänyt itseluottamuksen ylimielisyydeksi. Uhkarohkea ohitus kahden auton välistä päätyi kolariin.
Burnout ParadiseBurnout ParadiseBurnout Paradise
Paroni sen sijaan teki ratkaisevalla hetkellä ilmiömäisen suorituksen ja tasoitti puntit. Suorituksen huipensi tietysti makean näköinen nokkakolari.
Burnout ParadiseBurnout Paradise

Vauhdikkaisiin illanistujaisiin suunnattu Party-pelimuoto on maksullinen lisäosa, mutta sen hinnoittelu ei vielä ole selvillä. Jos pelimuotoa ei halua netistä ladata, sen saa myös uudessa Burnout Paradise The Ultimate Box -painoksessa. Ultimate Box tulee kauppoihin 5. helmikuuta sekä Playstation 3:lle, Xbox 360:lle että pc:lle.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Burnout ParadiseScore

Burnout Paradise

ARVIO. Kirjoittaja Jyri Paavilainen

Criterion päätti pistää koko Burnout-sarjan täysremonttiin. Sekä kehittäjän että pelaajien onneksi valinta oli erinomainen.

2
Criterion ei suunnittele Burnout-kokoelmaa

Criterion ei suunnittele Burnout-kokoelmaa

UUTINEN. Kirjoittaja Leevi Rantala

Erilaiset remasteroinnit, HD-päivitykset ja vanhojen pelien uudelleenjulkaisut tuntuvat olevan arkipäivää nykyisellä konsolisukupolvella. Tämän pohjalta voisi olettaa,...Ladataan seuraavaa sisältöä