LIVE
HQ
logo hd live | Flock
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Burnout Paradise

   Kuvia Burnoutin bilepelitilasta

   Uusi pelimuoto myyntiin helmikuussa

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Criterion Gamesille pitää antaa erityistunnustus Burnout Paradiseen julkaistuista päivityksistä. Tuoreen sisällön ansiosta peli on säilyttänyt hohtonsa, vaikka julkaisusta on aikaa jo vuoden päivät. Päivitykset eivät suinkaan vielä ole ehtymässä, vaan uutta sisältöä riittää myös tälle vuodelle. Helmikuun alussa peliin tulee ladattavaksi uusi Party-pelimuoto, jonka minipeleihin voi ottaa osaa jopa kahdeksan pelaajaa omalla vuorollaan. Oheiset kuvat esittelevät, miten homma toimii.

   Burnout ParadiseBurnout ParadiseBurnout Paradise
   Party-skaboisa voidaan pelata useita eriä, joiden yhteispisteet ratkaisevat kokonaiskisan voittajan. Erissä pelattavien haasteiden tyypiksi voi valita vauhti-, temppu tai taitokisan, mutta sitä tarkempaa säätövaraa ei ole. Näin ikinä ei voi olla täysin varma, tuleeko eteen esimerkiksi kliiniä liirailua vai oman auton romutusta.
   Burnout Paradise
   Ensimmäisessä erässä haasteena oli ajaa kahden kuvassa näkyvän mainostaulun läpi. Hyppyreille päästäkseen on kierrettävä ensin taulujen ohi, joten rivakat U-käännökset ovat ratkaisevassa roolissa.
   Burnout ParadiseBurnout Paradise
   Ensin matkaan lähtenyt Jäämies ajoi U-käännökset pitkiksi, mikä siivitti edeltäjänsä virheistä oppineen Punaisen paronin erävoittoon. Pisteet 250-0.
   Burnout Paradise
   Toisessa erässä hivoteltiin muita autoilijoita tunnellissa. Koska edessä avautuu kaksi tunnelinsuuta, alussa on päätettävä, ajaako myötäpäivään vai vastakarvaan.
   Burnout ParadiseBurnout Paradise
   Paroni päätti ajaa muiden suuntaisesti, mikä osoittautui hitaalla maasturilla virheeksi. Jäämies hivotteli kylmäpäisesti vastaantulijoita ja keräsikin mukavan potin läheltä piti -tilanteita. Pistetilanne tasaoittui.
   Burnout Paradise
   Kolmas erä ja tehtävänä vastaantulijoiden kaistalla mahdollisimman pitkälle ajo. Lisähaastetta antoi päälle lukittu boost.
   Burnout ParadiseBurnout Paradise
   Jäämies osoitti jälleen kylmähermoisuutensa ja voitti erän selkeällä erolla. Erästä myönnettävät tuplapisteet repäisivät pistetilanteen ratkaisevan oloiseen 750-250:een.
   Burnout Paradise
   Paronilla oli vielä mahdollisuus tasapeliin, koska myös neljäs erä tarjosi tuplapisteitä. Erä oli myös vaikea: autot kiihdyttivät itsekseen eivätkä tunteneet jarruja. Tavoitteena oli saada mahdollisimman monta läheltä piti -tilannetta aikaan.
   Burnout ParadiseBurnout Paradise
   Jäämiehen menestys vastaavissa erissä oli kääntänyt itseluottamuksen ylimielisyydeksi. Uhkarohkea ohitus kahden auton välistä päätyi kolariin.
   Burnout ParadiseBurnout ParadiseBurnout Paradise
   Paroni sen sijaan teki ratkaisevalla hetkellä ilmiömäisen suorituksen ja tasoitti puntit. Suorituksen huipensi tietysti makean näköinen nokkakolari.
   Burnout ParadiseBurnout Paradise

   Vauhdikkaisiin illanistujaisiin suunnattu Party-pelimuoto on maksullinen lisäosa, mutta sen hinnoittelu ei vielä ole selvillä. Jos pelimuotoa ei halua netistä ladata, sen saa myös uudessa Burnout Paradise The Ultimate Box -painoksessa. Ultimate Box tulee kauppoihin 5. helmikuuta sekä Playstation 3:lle, Xbox 360:lle että pc:lle.

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   Burnout ParadiseScore

   Burnout Paradise

   ARVIO. Kirjoittaja Jyri Paavilainen

   Criterion päätti pistää koko Burnout-sarjan täysremonttiin. Sekä kehittäjän että pelaajien onneksi valinta oli erinomainen.

   Criterion ei suunnittele Burnout-kokoelmaa

   Criterion ei suunnittele Burnout-kokoelmaa

   UUTINEN. Kirjoittaja Leevi Rantala

   Erilaiset remasteroinnit, HD-päivitykset ja vanhojen pelien uudelleenjulkaisut tuntuvat olevan arkipäivää nykyisellä konsolisukupolvella. Tämän pohjalta voisi olettaa,...   Ladataan seuraavaa sisältöä