Suomi
Gamereactor
lifestyle

Laffite Automobili on julkistanut näkemyksensä sähköisestä hyperautosta

Kolme mallia on julkistettu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka sähköajoneuvojen tila kasvaa ja kasvaa, yksi tämän alan alue, joka ei ole nähnyt täsmälleen samaa parannustasoa, on super- ja hyperautotila. Nämä suorituskykyiset ajoneuvot vaativat niin valtavan määrän virtaa toimiakseen, että sähköakut eivät aina ole paras vaihtoehto, ja vaikka näemme yhä enemmän hybridi-super- ja hyperautoja, mukaan lukien Lamborghinin Revuelto, puhdas EV super ja hyperauto ovat paljon harvinaisempia.

Mutta valmistaja Laffite Automobili pyrkii vastaamaan tähän ongelmaan kokoelmalla uusia hyperautomalleja. Nämä autot, jotka tunnetaan nimillä LM1, Atrax ja Barchetta, kuvataan olevan "100 % sähköisiä, mutta myös 100% kuultavissa" ja niissä on äänijärjestelmä, joka on yhdistetty moottoreihin luomaan ääniprofiili, jonka pitäisi täyttää autoharrastajien toiveet.

Meille kerrotaan , että nämä autot paljastetaan täysin tänä viikonloppuna F1 Miami Grand Prix -tapahtumassa ja että kullekin autolle rakennetaan vain 24-26 mallia, mikä tarkoittaa, että ne ovat hyvin harvinaisia ajoneuvoja, kun ne lanseerataan tulevaisuudessa.

Jos haluat katsoa autojen paljastuksen, voit suunnata Laffiten YouTube-kanavalle tästä.

Tämä on mainos:
Laffite Automobili on julkistanut näkemyksensä sähköisestä hyperautosta
Laffite


Ladataan seuraavaa sisältöä