Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Lamborghini esittelee sähköauton GT-konseptin

Tunnetaan nimellä Lanzador.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime viikolla Lamborghini julkaisi sosiaalisessa mediassa teaserin, jonka mukaan se ilmoittaisi puhtaasti sähköautosta osana tämän vuoden Monterey Car Week. Nyt kun tapahtuma on ollut ja mennyt, meillä on käsitys siitä, mikä tämä auto tulee olemaan, koska meille on näytetty ensimmäinen katsaus Lanzador-konseptiautoon.

Tämä ajoneuvo on korkea maavara GT, jossa on neljä paikkaa. Sen sanotaan olevan yhdistelmä Lamborghini-urheiluauton DNA: ta, parannettua hauskaa ajamista ja päivittäin ajettavan auton monipuolisuutta.

Meille kerrotaan myös, että autossa on aktiivinen aerodynamiikka, joka lisää akun toimintasädettä, sekä dynaaminen ajonhallinta, joka tarjoaa tarkemman ajokäyttäytymisen. Tämän lisäksi aktiivinen jousitus, vääntömomentin jakautuminen, pyörien nopeuden säätö ja rakenne, joka koostuu kestävistä materiaaleista.

Koska tämä on konseptiversio autosta, jonka odotetaan valmistuvan vuonna 2028, meille ei ole kerrottu mitään yksityiskohtia toimintasäteen tai tehon suhteen.

Tämä on mainos:
Lamborghini esittelee sähköauton GT-konseptin
Lamborghini


Ladataan seuraavaa sisältöä