Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Lamborghini esittelee uuden hybridikestävyysajon prototyypin

Lamborghini SC63 kilpailee Le Mansin 24 tunnin ajossa ja enemmänkin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lamborghini on julkistanut upouuden auton, jonka tehtävänä on ja joka laitetaan soittoäänen läpi erilaisissa kestävyystapahtumissa ympäri maailmaa. SC63-nimellä tunnetussa autossa, jonka SC tulee sanoista Squadra Corse, on 3,8-litrainen V8-kaksoisturbomoottori sekä sähkömoottori, joka voi potkaista ulos 500 kW:n tehon.

Lamborghinin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Stephan Winkelmann kuvailee SC63:a "kehittyneimmäksi Lamborghinin koskaan valmistamaksi kilpa-autoksi" ja hybridiprototyypiksi, joka "sopii visioomme korkean suorituskyvyn liikkuvuuden tulevaisuudesta, kuten Revuelton lanseeraus osoitti laillisille maantieautoille".

Mitä tulee siihen, missä voimme odottaa näkevämme SC63:n kilpailevan, auto kilpailee 24 Hours of Le Mans, 2024 FIA World Endurance Championship, GTP-luokassa IMSA WeatherTech Sports Car Championship Endurance Cup, 24 Hours of Daytona ja 12 Hours of Sebring.

Lamborghini esittelee uuden hybridikestävyysajon prototyypin
Lamborghini
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä