Suomi
Gamereactor
lifestyle

Lancia aloittaa uuden sähköautojen aikakauden Ypsilonilla

Täyssähköauto on viistoperä, johon on upotettu liuta modernia tekniikkaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lancia on nostanut verhon sille, mitä se kuvailee uuden aikakautensa alkuun. Tämä tulee äskettäin paljastetun Ypsilonin muodossa, täysin sähköinen viistoperä, joka on tilattavissa juuri nyt ja jossa on liuta modernia tekniikkaa ja ominaisuuksia, joita olemme tottuneet odottamaan sähköautoilta.

Ypsilonin voimanlähteenä on moottori, joka lupaa yli 400 km: n toimintasäteen, joka voidaan ladata nopeasti 20: stä 80%: iin 24 minuutissa. Sen mukana tulee myös sisustus, jota Lancia kuvailee " aidoksi olohuoneeksi" yhdistämällä sinisen sävyn italialaisiin tekstuureihin kojelaudassa, sisäosissa ja ovipaneeleissa. Tämä on 10.25 tuuman näytön päällä, joka toimii infotainment-sviitinä, mutta myös tapa hyödyntää pysäköintitutkajärjestelmää, samalla kun se tarjoaa Apple CarPlay ja Android Auto tukea. Lancia on mennyt niin pitkälle, että anteliaasti jopa lisää tavan, jolla voit ladata puhelimesi tässä autossa!

Ypsilonin sanotaan myyvän hieman yli 30 000 euroa, ja tämän mallin sanotaan olevan ensimmäinen kolmesta Lancian täyssähköautosta, jotka tulevat saataville vuodesta 2024 eteenpäin.

Lancia aloittaa uuden sähköautojen aikakauden Ypsilonilla
Lancia
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä